SNAĐI SE ZA 100.000 DINARA: Novi humoristički šou, rađen po izraelskoj licenci, od 23. februara (22.00), na RTS 1

J. BANjANIN

19. 02. 2021. u 16:22

ŠTA biste pomislili kada bi draga osoba sa kojom ste otišli u restoran odjednom počela da radi čučnjeve, krade bakšiš, napadno se udvara konobarici ili peva na sav glas? I ne samo to. U poverenju biste saznali da je prijateljica trudna sa ljubavnikom ili da vašeg druga prate tajni agenti.

СНАЂИ СЕ ЗА 100.000 ДИНАРА: Нови хумористички шоу, рађен по израелској лиценци, од 23. фебруара (22.00), на РТС 1

Marija Kilibarda i voditelj Srđan Jovanović / Foto RTS

Upravo u ovakvim i sličnim suludim situacijama našli su se učesnici nove emisije "Snađi se", koju ćemo od 23. februara, u 22.00, pratiti utorkom na RTS 1.

Posle Amerike, Italije, Slovenije, Španije, Meksika i mnogih drugih zemalja, novi humoristički šou, rađen po izraelskoj licenci, dobio je i srpsku verziju od 12 epizoda.

- Dvoje prijatelja dođu u restoran, koji je pokriven kamerama. Zatim jednom od njih objasnimo šta je igra i stavimo mu slušalicu u uvo. Potom mu govorimo pet zadataka koje mora izvesti pred osobom sa kojom je došao. Zadaci su komični i u suprotnosti sa ličnošću koja ih radi. Ako je neko povučen, instrukcije su bile da viče. Svi u restoranu, osim "žrtve", znaju šta se dešava - objašnjava za "TV novosti" scenarista emisije Dušan Bulić. -

Bane Obradović, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić / Foto RTS

Zadaci idu od lakših ka težim, a igrač može da odustane u svakom trenutku tako što kaže "ne mogu da se snađem". Cilj je da se osvoji 100.000 dinara. Većina učesnika su poznate ličnosti, poput pevača, glumaca i voditelja, koji su osvojeni novac davali u dobrotvone svrhe.

Kroz emisiju nas vodi glumac i stend-ap komičar Srđan Jovanović, i gost-voditelj, koji šapuću igraču šta da radi. U ulozi takmičara, gosta-voditelja ili "žrtve", gledaćemo Anu Bekutu, Tijanu Dapčević, Inspektora Blažu, Ivu Ilinčić, Mariju Kilibardu, Milana Kalinića, Nenada Kneževića Kneza...

A jedna od "žrtava" bio je i glumac Srđan Timarov, koji za "TV novosti" kaže da je bio prevaren toliko da nije ni slutio da je reč o zamci skrivene kamere.

Ksenija i Nenad Knežević Knez / Foto RTS

- Mnogo je bilo zanimljivo, mada sam bio potpuno zbunjen ponašanjem mog bliskog prijatelja Andreja Josifovskog - iskren je Timarov. - Taman je preležao koronu i sav srećan me zvao da se vidimo na novom mestu i tako me prevario. Sve je delovalo čudno, ali nisam ništa slutio. Mada sam često u životu pomišljao da se nalazim u skrivenoj kameri, ona mi se desila kada sam se najmanje nadao. Svašta se dešavalo i jedva čekam da vidim svoje lice dok reagujem na Andrejeve "ispade", koje sam pripisivao njegovom bolovanju od korone.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ UŠAO U NBA ISTORIJU: Denver slavi, niko nikada kao Srbin!