HRVATSKA se protiv korone nije ni borila, kapitulirala je - rekla je u intervjuu "Novostima" književnica Vedrana Rudan.

Komentari (9)

Bane kan

06.02.2021. 16:08

Primer iz Kanade. Pohvalim se glupak pred kolegama kako je Srbija obezbedila sve raspolozive vakcine i amerricke i kineske i ruske. Pitam ih sto je Kanada tako zatvorena i mora da kupuje samo americke. Odgovor kratak i jasan. Kanada ne kupuje vakcine iz treceg sveta. Ja bez komentara, a u sebi mislim Kanada uopste nije nezavisna drzava, pa i ne sme. Sad im je Bajden uzeo sve vakcine mesec dana, salju manje od 10% obecanih, ma niko ne sme ni da ga optuzi za to. To kriju ko zmije noge. Da je slucajno Tramp na vlasti grmeli bi sa medija 24 sata neprestano da tim potezom ubija stotine kanadjana.

Pa to je to

07.02.2021. 10:14

@Bane kan - Nikako da shvatite šta je demokratija po zapadnjačkim merilima - to je ponašanje isključivo kako gazda kaže!!! E to je njihova demokratija koju hoće da zavedu svuda u svetu. Nek se nose...

Miki Zg

06.02.2021. 16:59

Hr. je kapitulirala prije tisuću god. ,protjerivanjem u ovih 30 god. 500 000 pravoslavaca ,Srba ,hr. građana ,biti će još tisuću god. u robovlasničkom odnosu Hasburške monarhije ( inače neovisna ,nezavisna ,demokratska ,u EU ,Nato glineni golubovi ( Avganistan ,Libija ,Sirija ,Estonija ,Litva ,Latvija itd .) !

ja

06.02.2021. 17:32

Poštovanu gospodju sam jako cenila i uvek me je oduševljavala svojim komentarima ali ovoga puta se nije baš informisala bar o tome o ovim našim ne merama i otvorenosti pijenja kafe itd što njima u HR veoma nedostaje, pa mi recite da li je važnije pijenje kafe po kafićima ili spašavanje života jer Srbija još uvek grca u velikom broju zaraženih i umrlih dnevno a najbitnije koliko je samo dobrih lekara umrlo svaki dan čujemo i na kraju ne manje bitno uništavanje nas malih trgovaca i preduzetnika ovim merama

Srbin rodjen u Zagrebu

06.02.2021. 19:23

Majko moja, sta ce biti s nama Srbima u Zagrebu i RH. U mojem okruzenju u zadnjih 10 godina preko 10 umrlih Srba a najvise 1 rodjen. Popis ce pokazati.