VELIKI JUBILEJ „NEKI TO VOLE VUĆE“: Tri decenije čuvni mjuzikl na sceni Pozorišta na Terazijama

V.V.S.

17. 12. 2020. u 14:02

POVODOM tri decenije od premijere mjuzikla „Neki to vole vruće“ u postavci Soje Jovanović, („prve dame pozorišne i filmske režije”), Pozorištu na Terazijama će na taj dan, 27. Decembra , izvesti jednu od najdugovečnijih predstava u Beogradu.

ВЕЛИКИ ЈУБИЛЕЈ „НЕКИ ТО ВОЛЕ ВУЋЕ“: Три деценије чувни мјузикл на сцени Позоришта на Теразијама

Promo

Da podsetimo, kada se naš jedini muzički teatar posle rekonsturkucije vratio na sadašnju adresu, predstavu su po orignilnaoj režiji obnovili glavni glumci iz Sojine podele, Rade Marjanovic i Svetislav Bule Goncić, i nastavaili u njoj da igraju do naših dana.

Ovih trideset godina mi je brzo prošlo. Ne žalim i raduje me saznanje da je mnogo generacija izraslo uz našu predstavu . To je bila naša dužnost, da održimo uspomenu na veliku Soju Jovanović – reći su Radeta Marjanovića. - Uzgred, sada mnogo bolje razumem žene. Biti u njihovoj koži i na visokim štiklama (barem onih tri sata u predstavi), tokom trideset godina, veliko je iskustvo.

Svetlislav Bule Goncić, ovim povodom, ističe da mu je Pozorište na Terazijama pružilo čast i zadovoljstvo da sa publikom uživa u predstavi sve ove godine.

Velika zahvalnost celom ansamblu koji živi sa predstavom, posebno onima koji nisu više sa nama ali su u našim mislima, svim kolegama u skoro 500 izvođenja, a posebno velika ljubav prvoj Puslici, Ivani Mihić i, naravno, dugogodišnjem nosiocu repertoara Pozorišta na Terazijama, mom drugu i saputniku, Radetu Marjanoviću.

Iz ovog teatra poručuju da će putem svojih društvenih mreža, u preostalom delu meseca, sa publikom podeliti sadržaje u kojima ćemo videti zašto je Soja Jovanović rediteljka koja je „obeležila epohu“, kako je stvarala umetnost ispunjenu optimizom i publici uvek nudila smeh koji je smatrala nasušnim, šta su njeni savremenici (kroz anegdote), govorili o njoj,a biće tu i inserti sa prve postavke ove predstave.

U lajv uključenju na pozorišnom instagram profilu, pojaviće se glavni akteri mjuzikla „Neki to vole vruće“ koji će ispričati kako se spremala predstava…

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona