MALA PROSLAVA U POZORIŠTU “DUŠKO RADOVIĆ”: “Dečak s koferom” za rođendan

V.V.S.

22. 10. 2020. u 22:24

MALO pozorište „Duško Radović" u petak, 23. oktobra, slavi 71. rođendan: program će početi izvođenjem predstave „Dečak sa koferom" po tekstu Majka Kenija i u režiji Damjana Kecojevića, a potom će tradicionalno biti dodeljene godišnje nagrade „Božidar Valtrović", „Marija Kulundžić" i „Milena Načić".

МАЛА ПРОСЛАВА У ПОЗОРИШТУ “ДУШКО РАДОВИЋ”: “Дечак с кофером” за рођендан

Foto: Promo

Odluku o dodeli nagrada za najuspešnija umetnička ostvarenja u predstavama koje su premijerno izvedene u prethodnih godinu dana, doneo je tročlani žiri u sastavu: Miloš Samolov (predsednik), Dušica Sinobad (član) i Tatjana Stanković (član).

Pored godišnjih nagrada, direktor pozorišta Aleksandar Nikolić, dodeliće jubilarne nagrade i zahvalnice. Inače, u prethodnih godinu dana Malo pozorište „Duško Radović" izvelo četiri premijere - „Srce u junaka Kraljevića Marka" u režiji Juga Radivojevića", „Pepeljuga" u postavci Stevana Bodrože, „Guliver" s potpisom Isidore Goncić i „Dečak sa koferom" u režiji Damjana Kecojevića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)