ISIDORA BJELICA I NJEN VIRTUELNI TESTAMENT: "Ovlastila me je da kad umre, napravim žurku u belom..."

Novosti online

10. 08. 2020. u 12:57

Književnica Isidora Bjelica ostavila je u amanet pevačici Zorani Pavić da posle njene sahrane organizuje žurku u belom za najbliže prijatelje.

ИСИДОРА БЈЕЛИЦА И ЊЕН ВИРТУЕЛНИ ТЕСТАМЕНТ: Овластила ме је да кад умре, направим журку у белом...

Foto: K. Mihajlović

Isidora Bjelica preminula u 52. godini. Ona je poslednja dva meseca života provela kod roditelja Nevenke i Dimitrija, a njena poslednja želja je bila da se organizuje žurka u belom kada umre.

Celu prepisku između Isidore Bjelice i Zorane Pavić prenosimo u celosti:

Foto Printscreen

- Pingvi (nadimak koji je Isidora dala Zorani, prim. nov.), dobih nalaz, e, ne deluje više j..... hemio, raste marker. Pokušaću još nešto, ali, po svemu sudeći, nema neke vajde. Elem, ne pišem ti da ti kukam jer u mom slučaju je to situacija koja je više dosadila i meni i Bogu i ljudima, nego htela sam nešto da te zamolim, Pingvi. Pošto ne znam jesi li videla onaj moj virtuelni testament... Ja suviše volim ljude da bih bilo kog gnjavila da se zlopati da ide na tako neprijatno mesto kao što je groblje, ili još, ne daj bože, neke smaračina akademije da se svi uguše od dosade - elem, pošto si ti na čudan način bolje od svih mojih prijatelja kapirala i moj senzibilitet i humor, ovlastila bih te za jednu stvar - da, kad odem u večna lovišta, organizuješ odličan "afterlajf parti" sa puno dobre muzike i treske i belim dres-kodom, jer ja sam Bjelica, a ne Crnica - napisala je pokojna Isidora i dodala:

Foto Printscreen

- Ti znaš sve koje sam volela, pa jest zahtevno, al' j...ga, Pingvi, zapalo te. Volim te, evo ti i mejl i šifra mog Instagrama ako ti zatreba za afterlajf dernek - napisala je Bjelica.

Pavićeva je, naime, sada za Blic potvrdila da će održati obećanje i ispuniti poslednju želju njene bliske prijateljice.

Foto Printscreen

- Kada prođe 40 dana održaću svoje obećanje i organizovati "belu zurku", uostalom kako je i navela u poruci "ona je Bjelica, a ne crnica", volela bih da to bude baš onako kako je ona želela - kaže Zorana.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)