KULTNI filmski serijal poznat pod nazivom "Žikina dinastija" (začet 1977. s "Ludim godinama"), posle gotovo tri decenije oživeće na velikom platnu neke od omiljenih likova koje je publika reprizno pratila svih ovih godina.

Komentari (19)

dva pamtim tri pisem

25.07.2020. 11:36

Bizaran film.od ovaga ce se jedino ovajditi po koji glumac,reziser i scenarista.Napravite i osmislite nesto novo,batalite jalov posao.

Jasmina

25.07.2020. 12:40

@dva pamtim tri pisem - Bizaran znaci 'cudan, neobican', u specijalnim slucajevima se moze upotrebiti sa znacenjem 'nastran'. Ova serija filmova nije nista od toga, mozda je loša, dosadna, preterana kao i vecina nasih komedija tog doba, ali svakako nije bizarna

ludi milojko

30.07.2020. 00:02

@Jasmina - zar nije bizarno da klipan od 20 i kusur godina ljubi devojcicu od 15 koliko je rialda imala tad? drugo, u filmu ta ista devojcica ostaje trudna sa ovim pedofilom, koji je juri po skoli pre toga, a on joj kaze kako to nije njegov problem, cak nema petlju da ode na pregled s njom. tako je pisan scenario, u to freme maltene nekakva drustvena norma za takvo ponasanje. i to primer mladima? u pravu si, film nije bizaran, nego BOLESTAN.

Sskula

26.07.2020. 02:14

@Bgd - Serjia uopšte nije ni bizarna, a ni loša ni dosadna. Prvi film je ODLIČAN, a i nekoliko nastavaka je veoma dobro. Poslednje epizode su najslabije, ali tad je već došlo i do kraha države.

ludi milojko

30.07.2020. 00:13

@Sskula - ljudi, jel ste vi svi ok? da li je neko razmisljao o cemu se radi u prvom filmu? magarcina od 20 i kusur godina prepada devojcicu po skoli, ona ostaje trudna s njim, on odbija cak i da se zabrine za ono sto se desava, cak i pokusava da se "opere" od toga, kao kakve on ima veze s tim (scena na mostu u filmu). a onda, kad ona zamalo umire kod nekog nadri lekara, on u drugom nastavku dolazi kao ker ispred skole da je ponovo uvuce u svoje bolesno posesivne kandze. i niko to ne osudjuje vec se u prvi plan stavlja nekakva ljubav o kojoj u ovom filmu nema ni govora! film je najgore smece jugoslovenske i srpske kinematografije, produkt jednog partizanskog drustva i bolesnih stereotipa.

Zemunka

25.07.2020. 15:26

@dva pamtim tri pisem - Ja se bas radujem kao i vecina ljudi sa kojima sam o tome diskutovala. Da li ce film biti gledan ili ne,to je svakako ne bitno.Film je sve samo ne bizaran. Tako da Vam komentar ne prolazi

Smaily

27.07.2020. 10:43

@dva pamtim tri pisem - Bizarno je što se ništa nije popravilo ili je ostalo isto ili je još i gore. Prva dva-tri filma su odlična, odlično oslikano vreme i odnosi u porodici. Nedostatak komunikacije na svim nivoima.

Sale

25.07.2020. 21:35

Što je meni najzanimljivije to je dal će neko ikad da se seti da prve filmove preradi, dovede u red, na današnje standarde, da to lepo remasterizuje pa da ih vidimo konačno u prodaji. Mora da još negde postoje originalne trake a bi prvi stao u red da kupim. I ne samo Žikinu Dinastiju, nego i sve one dobre stare dragulje naše kinematografije.

Miljana

26.07.2020. 12:18

Lude godine su obelezile moju mladost i rado gledam sve reprize.Radujem se nastavku.Da pojasnim Marijino sam godiste.A generacija koja koristi strane reci cije znacenje ne zna ne moze razumeti ovaj film

Kloksy

26.07.2020. 14:20

Prvih nekoliko nastavaka ima neku vrednost. Sve ostalo je čista komercijala. Šta se to desilo sa Zoranom Čalićem da dozvoli da jedan ozbiljan film sklizne u šund najgore vrste. Možda ovaj nastavak bude nečemu i vredeo.

Nataša

28.07.2020. 00:21

Jedva čekam ??? Doduše, teško mi je da zamislim nastavak, bez Milana i Žike, ali ne sumnjam da će biti duhovito i zabavno za celu porodicu

Marijana

31.07.2020. 21:44

Film je odličan glumačka imena još više kojih nažalost nema. Mislim da nastavak može ozbiljno da bude smešan deo nečeg što nema veze sa mozgom...i još nešto ..nadjite intervju dotične ,,glumice,,u najavi sad gde je odgovorila na pitanje novinarke da je to za nju bio skandal film i da ga se stidi tada je došla u našu zemlju i prosila svoju pamet 1 x . Zanemela Sam od filma/serija praviš i das izjavu da ga se stidis i da je to bio uzas zbog kog si maltene otišla i yuge. .. ne nisi otišla zbog toga već drugih stvari nevažno . Ali nadjite samo intervju pa vidite. I sami i poslušajte njenu izjavu dal je RTS ili pink nema baš mnogo emisija sa njom pa je lako . Pozz. I još nešto ne bacajte pare procicete gore od mi nismo andjeli 55 seksa prvaljkom koja ga je finansirala

Nn

06.08.2020. 00:13

Evo, ja upravo gledam 'Ljubi, ljubi, al' glavu ne gubi'. Radujem se nastavku, svakako. ''Bizarno'' ili ne, oslikava drustvo, kakvo jeste, a danas je i gore. Tada je razlika u godinama bila neznatna, a sada dede setaju devojcice. Sve se to desavalo, i desavace se. Pozdrav za sve.