"PRIJATELJI" U POZORIŠNOJ VERZIJI: Inspirisana popularnom serijom nastala istoimena predstava

V.V.S.

16. 12. 2023. u 10:07

PO tekstu Nine Džuver i u režiji Nataše Radulović, nastala je predstava inspirisna kultnom američkom serijom "Prijatelji": životi glavnih junaka, popularnih širom sveta, naći će se pred pozorišnom publikom 16. februara u MTS Dvorani.

ПРИЈАТЕЉИ У ПОЗОРИШНОЈ ВЕРЗИЈИ: Инспирисана популарном серијом настала истоимена представа

foto Promo

A zaplet je sledeći: prijatelji su došli na odmor u Beograd, kako bi razrešili svoje ljubavne igrice. Ros i Rejčel se bore za ljubav, a tu je i Džoi, koji neće lako odustati od Rejčel. Čendler i Monika su na korak do braka, ali ni Dženis se ne da. Fibi i Ganter su takođe tu, u Beogradu, kako bi zamrsili već zamršene ljubavne zavrzlame. Ko će na kraji biti sa kim, ostaje neizvesno do kraja.

Igraju Marija Bergam ( Fibi ), Rade Ćosić (Džoj ), Matea Milosavljević (Rejčel ), Milica Stefanović ( Monika), Maja Čampar (Dženis i ostale ženske uloge ), Nikola Rakočević (Ros ), Arsenije Tubić( Čendler ), Branislav Tomašević ( Ganter i ostale muške uloge).

Za kostime je zadužena Adrijana Pajić, dok je kompozitor Ana Krstajić. Scenograf predstave je Milica Đurov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)