SONJA KARADŽIĆ SE OPROSTILA OD NOGA: Radovanu ne mogu ni da javim, ne daju fašisti! Kad se nekad čujemo, plakaćemo zajedno...

Novosti online

28. 11. 2022. u 17:06

SONjA Karadžić oprostila se na Tviteru od Rajka Petrova Noga srpskog pesnika, esejiste i književnog kritičara koji je preminuo u 77 godini.

СОЊА КАРАЏИЋ СЕ ОПРОСТИЛА ОД НОГА: Радовану не могу ни да јавим, не дају фашисти! Кад се некад чујемо, плакаћемо заједно...

Foto: Novosti

- Zbogom Rajko. Radovanu ne mogu ni da javim, ne daju fašisti. Kad se nekad čujemo, plakaćemo zajedno... Ostaće bogatstvo uspomena prijateljstva starog više od 60 godina, u kojem si me dočekao i pratio od rođenja. I ova figurica koju je Radovan napravio za tebe prije 4 godine - napisala je Sonja.

Foto: Titer/@DrSonja_K_J

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu