PREMIJERNA "SNEŽANA I DESET PATULJAKA": U Pozorištu "Puž" nova predstava u kojoj publika glumi patuljke

V.V.S.

28. 09. 2022. u 16:06

U POZORIŠTU "Puž" sve je spremno za novi naslov na repertoaru: tekst za "Snežanu i deset patuljaka" napisao je Branko Milićević, a predstava je najavljena kao "realni šou, u kome svi glume stvarni događaj, čak i publika, jedino ne glumi Snežana: ona je prava, pravcata."

ПРЕМИЈЕРНА СНЕЖАНА И ДЕСЕТ ПАТУЉАКА: У Позоришту Пуж нова представа у којој публика глуми патуљке

foto:Promo

Kako objašnjavaju u "Pužu", Braća Grim iz publike biraju devojčicu koja glumi malu kraljicu, a cela sala glumi čarobno ogledalo. Najveća atrakcija su deca iz gledališta koja izlaze na pozornicu, dobijaju kostime i glume patuljke. U završnici je neizbežna dramatična scena sa otrovnom jabukom, ali predstava ima hepiend. To je srpski rečeno - jako srećan, raspevani, veseli kraj.

Pod sloganom "Na celom svetu nema lepšeg ništa od dečjeg pozorišta", igraju Tamara Aleksić, Uroš Jakovljević, Mateja Popović, Katarina Jovanović, Igor Damnjanović, Predrag Filipović, Mirko Kovačević i Petar Jovanović. Scenografiju potpisuje Biljana Sovilj, kostime Tijana Sićević,a tekst pesme Mirjana Bulatović Kajtez.

Predstava je namenjena deci od tri do osam godina, ali i - odraslima. Prvo je izvođenje u petak, 30.septembra,a dan kasnije u dva termina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

RAT U UKRAJINI: Žestoke borbe u Pervomajskom; Rusi zarobili specijalce-padobrance VSU