ŽIVOT JE BORBA SA TRENUCIMA SREĆE: U hotelu "Hajat" počelo snimanje porodične serije "U klinču"

JELENA BANjANIN

01. 03. 2022. u 11:14

ISPOD glamura velikog lobija, elegantnog restorana, raskošnih sala i udobnih soba hotela "Hajat" kriju se dobro organizovana čistionica, kuhinja, ali i bokserski klub. Upravo tu danas je počelo snimanje nove porodične serije "U klinču", u produkciji kuće "Režim" i Radio-televizije Srbije. Kako je rečeno na jučerašnjoj konferenciji, po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, nastaje 30 epizoda, čiju režiju potpisuju Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević. Emitovanje je planirano već od septembra na RTS.

ЖИВОТ ЈЕ БОРБА СА ТРЕНУЦИМА СРЕЋЕ: У хотелу Хајат почело снимање породичне серије У клинчу

Foto V. Danilov

- Atomosfera je vesela, duhovita i šarmantna, ali je u isto vreme teška i dramatična, jer ovo je porodična serija koja prati dve generacije, roditelje i decu, i probleme sa kojima se susreću. Mladi nailaze na izazove, kao što su samostalnost, ljubavi i prepreke, ali i radost. Oko nas su uspomene našeg junaka Velje (Nikola Kojo), jer ovo je njegov sportski i bokserski hram. On je sada vlasnik, guru i mentor u boks klubu. Njegova porodica Kovač je centralna, ali pratimo i druge familije i njihove dileme i probleme, koji nemaju veze sa boksom. Naziv serije je trosmislen, jer svi se u nekom periodu nalazimo u klinču, posebno mladi i porodice. Što bi se reklo, život je borba sa trenucima sreće, radosti i zadovoljstva - kaže, za "Novosti", autor i producent Miloš Avramović.

Pored Velje, članovi porodice Kovač su i supruga Mira, sin Aljoša i ćerka Milica. Lik Mire oživeće naša proslavljena glumica Branka Katić:

- Mira je moderna Beograđanka koja ima svoju marketinšku agenciju, a udata je za bokserskog šampiona. Svi smo u kući svojeglavi i mnoge situacije moramo da rešavamo. Ona je majka koja podržava decu i važno joj je da deca rade ono što vole. Velja misli da sve zna najbolje i da sve mora da se odvija onako kako je zamislio. Iz svih problema spasava nas ljubav koja postoji u našoj porodici.

Mladi muzičar Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, prvi put će stati pred kamere kao glumac i tumačiti lik Aljoše. Prošle godine, ovaj dvadesetogodišnjak je za potrebe drugog dela filma "Južni vetar", u režiji Miloša Avramovića, napravio duet "Pleši" sa britanskim reperom Džejom Fadom.

- Velika mi je čast što ću prvo glumačko iskustvo ostvariti sa najvećom glumačkom i rediteljskom ekipom. Odmah sam prihvatio Avramovićev poziv. Kada je stigao scenario, imao sam dilemu da li to zaista mogu. Konstantnim probama sa glumcima i rediteljima uspeo sam da shvatim kakav je Aljoša i koje su njegove karakteristike. Najvažnije je što smo Aljoša i ja slični i neće mi biti toliki problem da ga igram. Stići ću da uradim špicu, tako da će osim mog glumačkog pojavljivanja u seriji biti i moj muzički pečat.

U SENCI STARIJEG BRATA

ANITA Ognjanović igra šesnaestogodišnju Milicu, koja se isto kao tata i brat, bavi boksom.

- Ona je uporna, ambiciozna i pokušava da izađe iz senke svoga brata. Milica se lako nosi sa problemima i gotovo sve gleda kroz zabavu, što mi je interesantno da igram - objašnjava Anita.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije