DA LI ZA USPEHOM ZAPRAVO TRAGAMO? U Beogradu počelo snimanje nove serije "Šetnja sa lavom"

J. BANjANIN

04. 12. 2021. u 11:37

SNIMANjE nove serije "Šetnja sa lavom", u produkciji kuća Blue Butterfly i "Telekoma Srbija", počelo je pre nekoliko dana u Beogradu. Pred ekipom, koja broji više od stotinu glumaca je 50 dana snimanja, a emitovanje se očekuje na proleće na Superstar TV.

ДА ЛИ ЗА УСПЕХОМ ЗАПРАВО ТРАГАМО? У Београду почело снимање нове серије Шетња са лавом

Foto V. Danilov

Režiju potpisuje Filip Čolović, a autor scenarija od 10 epizoda je glumac Andrej Šepetkovski. Slojevit tekst inpirisan je istoimenom pozorišnom predstavom koju su pre više od 10 godina izvodili glumci pozorišta u Lazarevcu.

- Ova serija je komična drama, ali ne očekujte laku zabavu od nje. Verujem da ćete je voleti, ne samo zato što je ljubavna priča sa krimi-zapletima i mnogo humora, već zato što je ispričana na nov i moderan način. U vratolomiji života, pred glavne junake postavlja se pitanje da li je uspeh ono za čime zapravo tragamo - kaže producentkinja Aneta Ivanović.

Reditelj Filip Čolović ističe da mu je scenario interesantan, jer je začudan:

- Ova komedija sadrži crni humor i poruku koja se bavi duhovnošću. Andreju je bilo veoma važno da prikaže šta je duhovnost danas i kuda kao čovečanstvo idemo, a sve je ispričao na pitak način sa živim i toplim likovima.

U centru zbivanja su glavni junaci, Una i Bata, koje tumače Anđelka Prpić i Andrija Kuzmanović.

- Igram Svetislava Batu Krstića, koji je po vokaciji reditelj i prolazi kroz tranzitni period i doživljava promene. Čini mi se da je ovo prvi tekst koji, kad sam pročitao nisam imao potrebu ništa da menjam - zaključuje Andrija Kuzmanović.

Uloge igraju i Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Slobodan Ćustić, Miljana Gavrilović, Tara Milutinović...

Foto V. Danilov

OLIČENjE INSTAGRAM-ŽIVOTA

DUHOVITA i vedra, ali i potresna i otrežnjujuća, "Šetnja sa lavom" je savremena priča koja oslikava naše društvo.

- Moja Una je oličenje današnjice i instagram-života. Radi kao TV voditelj i autorka je emisije "Šetnja sa lavom" na televiziji Gold. Ovo je pametna i urbana komedija, posvećeno i detaljno napisana, jer je naš kolega Andrej Šepetkovski pisao nešto što ga zanima - objašnjava Anđelka Prpić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!