BIKOVIĆ IMA NOVU DEVOJKU: Glumac sa mladom pravnicom došao na premijeru "Južnog vetra" (FOTO)

Novosti online

02. 11. 2021. u 21:19

NA večerašnju premijeru filma "Južni vetar 2" u Beogradu glumac Miloš Biković došao je prvi put sa novom devojkom Ivanom.

БИКОВИЋ ИМА НОВУ ДЕВОЈКУ: Глумац са младом правницом дошао на премијеру Јужног ветра (ФОТО)

Foto: Tanjug

Ivana je mlada pravnica i ima 25 godina, prenosi Blic.

Ona je pred početak premijerne projekcije sa Milošem i njegovim kolegama provodila vreme.

Foto: Tanjug

 

Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije Ivica Dačić pojavio se sa suprugom Sanjom, te se sve vreme nisu odvajali.

Potpredsednica Vlade Srbije Maja Gojković je zablistala u toaleti koju je odabrala za večerašnju priliku, a sve slike sa lica mesta pogledajte u nastavku.

 Pred samu projekciju filma u "Kombank dvorani", poznati srpski glumac bio je voljan da govori o ovom ostvarenju i da se raduje što publika konačno ima priliku da ga vidi.

- Evo, nadam se da smo došli do te tačke da možemo da ga prezentujemo publici i da će ta energija koju smo uložili u to vreme da se vidi na platnu - rekao je na početku Biković.

Foto: ATA images

- Počinjemo polako da ovaj projekat, ovu sagu privodimo svom nekom zenitu, tako da ovaj svet je prikazan sa bezbedne distance, da mladi mogu da vide taj svet koji privlači u filmovima kao što su ", "Karlitov put", "Scarface" "Kum", "Peaky Blinders", "Sopranovi" i svi ti projekti koji volimo da gledamo upravo zbog toga što prikazuje jedan svet kojem želimo da pripadamo, ali koji nas intrigira. Ovaj film će, kada dođe do svog kraja, ovaj projekat generalno, zaokružiti i odgovoriti na sva pitanja nesumnjivo da li je ovo neka promocija kriminala - rekao je glumac.

Foto: ATA images

 

U trećem delu filma "Južni vetar", kako je najavljeno. biće nekih holivudskih glumaca, a na pitanje da li će oni dobro analizirati prvi i drugi deo, Miloš je odgovorio potvrdno.

- Pretpostavljam da, da. Mislim da su oni u toku svoje neke pripreme, spremni na to da se dobro upoznaju sa projektom. Sigurno da ne bi pristali na projekat za koji ne znaju - rekao je Biković, koji nije hteo da kaže da li će drug deo "Južnog vetra" nadmašiti prvi, već to ostavlja publici:

Foto: ATA images

 

- Mislim da će publika to reći. Meni je jako teško da sam kažem šta mislim i zato što sam u svakom kadru i nezgodno je biti objektivan i dati neki sud - rekao je Biković.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

PREMIJERNO U BEOGRADU: "Južni vetar 2 - Ubrzanje" 2. novembra u bioskopima

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna