OBOŽAVAM VAŠ NAROD, NEKA STE BLAGOSLOVENI: Emotivna poruka DŽonija Depa Srbima, posebno pomenuo Kusturicu

Novosti online

19. 10. 2021. u 21:14

SLAVNI glumac DŽoni Dep, koji je doputovao danas u Beograd promocije prvog animiranog serijala proizvedenog u Republici Srbiji, zvanično se obratio na proslavi jedne godine rada Studija Iervolino.

ОБОЖАВАМ ВАШ НАРОД, НЕКА СТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ: Емотивна порука Џонија Депа Србима, посебно поменуо Кустурицу

Foto: P. Milošević

- Dobro veče, veče je zar ne? Bio sam veoma srećan nekada davno, oko 1990. godine kad sam upoznao reditelja Emira Kusturicu. Za godinu dana snimanja, postali smo bliski. NJegova porodica me je upoznala sa kulturom, njegovi roditelji su brinuli o meni kad sam bio bolestan, a ekipa s kojom sam radio je bila posvećena i sjajna, svi su znali svoj posao i išli ka istom cilju, što ne srećeš često u životu. Upoznao sam šarm, toplinu i lepotu srpskog naroda.

Inače, glumac pozajmljuje glas liku Pafinsu u istoimenom animiranom filmu.

- Bilo je to vrlo drugačije iskustvo za mene. Ubeđen sam da će to navesti još umetnika, reditelja da dođu i da rade ovde. Ovo je savršen opozit Holivudu. Iskren sam. (Niko mi nije dodao šljivovicu, srećom, celih 10 minuta). Obožavam vašu kulturu, vaš narod, čast mi je što sam ovde. Neka ste blagosloveni - izjavio je glumac i potom na srpskom rekao: "Hvala".

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: DŽONI DEP SE SASTAO SA PREMIJERKOM: Slavni glumac na prijemu kod Ane Brnabić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)