PORODICA ĆE ISPUNITI LANETOVU ŽELJU: Sin legendarnog glumca za "Novosti", sahrana u subotu

S. Vidačković

25. 08. 2021. u 19:42

REPORTERI "Novosti" posetili su ulicu na Voždovcu u kojoj je živeo legendarni glumac Milan Lane Gutović.

ПОРОДИЦА ЋЕ ИСПУНИТИ ЛАНЕТОВУ ЖЕЉУ: Син легендарног глумца за Новости, сахрана у суботу

Foto: M. Labudović

U kuću pristižu prijatelji, rodbina i komšije kako bi izjavili saučešće porodici. Kako nam je rekao Lanetov sin Spasoje, poslednji ispeaćaj biće održan u subotu na groblju u Kumodražu.

- Sahrana će biti održana u subotu na kumodraškom groblju, tu počivaju i njegovi roditelji - kaže, za Novosti, Lanetov sin. - Neće biti komemoracije, to je bila njegova želja. Porodica neće davati izjave za medije.

Na naše pitanje da li će porodica pristati, ukoliko zvaničnici predlože da Lane Gutović počiva u Aleji zaslužnih građana, Spasoje nam je rekao da će ispuniti glumčevu želju da bude sahranjen u Kumodražu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

GLOBALNO PREDGRAĐE U ĐARDINIMA:   Kolonijalnu izložbu Aleksandra Denića otvoriće Maja Gojković, ministar kulture