BAĆA OTKRIO GLAVNU TEMU: Reditelj objasnio zbog čega se drugi deo "Južnog vetra" zove "Ubrzanje"

Novosti online

23. 06. 2021. u 22:44

SVETSKA premijera ("Južnog vetra 2") biće na Filmskom festivalu u Puli 19. jula, u "Areni", velika scena - rekao je reditelj

БАЋА ОТКРИО ГЛАВНУ ТЕМУ: Редитељ објаснио због чега се други део Јужног ветра зове Убрзање

Foto: Nemanja Miščević

Ove godine očekuje nas nastavak filma "Južni vetar", koji nosi naziv "Južni vetar: Ubrzanje". O tom ostvarenju su u emisiji na Pink televiziji govorili reditelj Miloš Avramović, kao i glumac Miodrag Radonjić, koji glumi lik Baće.

Foto N. Miščević

- Svetska premijera ("Južnog vetra 2") biće na Filmskom festivalu u Puli 19. jula, u "Areni", velika scena. To je važan i star festival, najveći festival u bivšoj Jugoslaviji, i drago nam što ćemo tamo da krenemo. Posle toga Niš. Volim te festivale koji su napolju - rekao je reditelj Miloš Avramović.

Na pitanje zašto se novi nastavak "Južnog vetra" zove "Ubrzanje", režišer je odgovorio:

- Ubrzanje ima višeslojno značenje. Znači neko podizanje uloga, uopšte ubrzanje u smislu donošenja odluka, izbora... Generalno, sve se podiže na viši nivo ono što se tiče naših junaka i problema u kojima se nalaze - rekao je Miloš Avramović.

Foto: Printscreen/Jutjub/ Red TV

- Glavna tema filma je zapravo ta potera, otmica. Sada ne bih previše otkrivao. Biće dosta akcije. Bez zezanje, neću da govorim neke stvari, jer ovo je akcioni triler. Nije dobro ni da znamo koga otmu - rekao je Miodrag Radonjić, koji igra lik Baće.

Kako je naveo reditelj Miloš Avramović, film "Južni vetar: Ubrzanje" očekuje nas početkom septembra u bioskopima.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)