TAJKUN ZAGORČAVA ŽIVOT SRDIĆIMA: Komedija "Drim tim 2", od 22. januara, na Superstar TV

J. BANjANIN

20. 01. 2024. u 06:22

OTKAČENA komedija "Drim tim" vratila nam je veru u običnog čoveka koji sanjari i ne odustaje od svojih snova. Od 22. januara, radnim danima, u 21.00, na Superstar TV, pratimo drugu sezonu, od 12 novih epizoda, reditelja Dejana Zečevića, po scenariju Vladimira Đurđevića, Ivana Velisavljevića i Petra Grujičića, a u produkciji "Telekoma Srbije" i kuće Zillion film.

ТАЈКУН ЗАГОРЧАВА ЖИВОТ СРДИЋИМА: Комедија Дрим тим 2, од 22. јануара, на Суперстар ТВ

Foto Miloš Ljubičić/TAG media

U nastavku sage o Iliji (Lazar Ristovski), Cigi (Tatjana Šojić) i njihovih jedanaest sinova fudbalera, porodica Srdić se suočava sa novim izazovima i nevoljama u želji da očuvaju originalni, nezavisan način života na Bulbulderu i da spasu zajednički sportski teren nakon kraha fudbalskih ambicija.

Posle poraza u poslednjoj utakmici, FK Bulbulder je izbačen iz svih takmičenja, a Ilija je zbog poreskog duga osuđen na nošenje nanogvice. Zato proglašava stečaj, deo sinova igrača rasprodaje drugim klubovima i pokušava da besparicu premosti uz pomoć svoje kafane i privatne škole fudbala koju otvara. Ali, na teren Srdića bacio je oko moćni investitor sa planom da tu izgradi veliki tržni centar. Ilija pokušava na sve načine da zadrži vlasništvo nad terenom i ispuni poslednju želju preminulog deda Dragčeta (Momo Pićurić).

Stoga, Ika preostale sinove angažuje u političkim strankama na vlasti i u opoziciji, ali i u svetu kriminala. Međutim, to ne prolazi glatko, jer se nove "karijere" sinova razvijaju nepredviđenim tokovima, izazivajući česte porodične obrte i urnebesne konflikte.

Foto Miloš Ljubičić/TAG media

No, ništa nije dovoljno dok se u rešavanje problema ne uključi Ciga. Jedino ona zna da je tajanstveni investitor njen dečko iz mladosti, Marli, koji je od auto-limara postao tajkun. Krišom od muža, Ciga moli Marlija da Srdiće ne otera sa terena, ali on neumoljivo zahteva da Ciga napusti Iliju, a da se Srdići presele u luksuznu vilu. Ipak, ni boravak u vili ne uspeva da pomiri duboko posvađane i podeljene Srdiće, pa Ilija uz pomoć nekoliko sinova i saradnika kuje tajni plan kako da se ponovo vrate na Bulbulder.

Uloge tumače i Milutin Mima Karadžić, Jelisaveta Teodosić, Milica Tomašević, Milan Kolak, Vukašin Jovanović, Bojana Stojković, Svetozar Cvetković, Đorđe Stojković... Kao pojačanje u ekipu stižu Paulina Manov, Miloš Đorđević, Bojan Krivokapić, Branislav Bane Zeremski, Anica Lazić, Nemanja Oliverić, Dragan Boža Marjanović, Bane Vidaković, Minja Peković, pa čak i MMA borac Dušan Džakić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)