KRAJ prve sezone serije "Mama i tata se igraju rata", doneo je lepe vesti - Jadranka, koju igra Nina Janković Dičić, u drugom je stanju, a Veljko, kog tumači Gordan Kičić, otišao je na daleki istok Rusije da snima seriju za Netfliks.

Krki

19.12.2022. 13:56

Od danas,samo pozitivni komentari,izvinite što sam rekao istinu,serija je fantastična,takodje Radio Mileva je super serija, ali problem je što nikoga više ne privlači.Najveću gledanost u inostranstvu izazvala je emisija Biser Pustinje,posle odigranih utakmica,koje mi u dijaspori nismo mogli gledati.Kakav program,koja glupost.

Iskreno

02.01.2023. 20:36

Serija "Mama i tata se igraju rata" je apsolutno najgora domaća serija , zamislite kroz celu sezonu se provlači žarkova smrt, pa ovo je gore od indijskih sapunica užas jedan koji nije vidjen vekovima od nastanka pozorišta. Toliko gluposti i nemoći scenarista , kao i režisera nije se moglo videti na jednom mestu sve do sad. Glumci su tu da odrade ono što im je rečeno i ne krivim ih niti i jedne sekunde , ali alo ljudi imate li vi bar neku ideju osim što vrtite jednu situaciju u više varijanta. Serija je fuj bljak.