ŠTA JE ČUME RADIO SA VELJOM NEVOLJOM? Evo šta se krije iza susreta Buhe i Belivuka, fotografija uzbunila javnost (FOTO)

E. H.

20. 05. 2021. u 21:00

JANUARA 2020. godine u jednom beogradskom hotelu došlo je do susreta Ljubiše Buhe Čumeta, nekadašnjeg šefa "surčinske ekipe" i svedoka saradnika u postupku protiv "zemunskog klana" sa jedne strane i vođa beogradske kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

ШТА ЈЕ ЧУМЕ РАДИО СА ВЕЉОМ НЕВОЉОМ? Ево шта се крије иза сусрета Бухе и Беливука, фотографија узбунила јавност (ФОТО)

Foto: Printskrin

Tom prilikom nastala je i fotografija koja svedoči o ovom susretu.

"Novosti" su došle u posed ove fotografije, a advokat Ljubiše Buhe, reagujući na to, pojasnio je, za naš list, okolnosti pod kojima je došlo do susreta.

Foto: Printskrin

- Porodica Ljubiše Buhe Čumeta je, na osnovu informacija koje je tada imala, bila tipovana - navodi advokat.

- On je u to vreme bio u zatvoru, na izdržavanju kazne. Do njegove porodice je stigla vest da će jedna grupa razbojnika, u policijskim uniformama, da im upadne u kuću u Surčinu i navodno izvrši premetačinu. Plan je bio da se uzme novac, a da se sve predstavi kao policijska akcija. Prema tim podacima, to je trebalo da odradi grupa Veljka Belivuka, posebno jer je njegova tadašnja supruga Ivana, zbog koje je i bio u zatvoru, bila u vezi sa jednim istaknutim članom Belivukove grupe.

Prema rečima advokata, krivična prijava vezana za ovaj događaj predata je policiji u dva navrata, tokom maja 2019, jer se porodica plašila za bezbednost, znajući da u kući nema novca i plašeći se da će nekog da ubiju. Kako tadašnja policija ništa nije učinila povodom ovoga, Buha je po izlasku sa izdržavanja kazne odlučio da se sretne sa Belivukom i razjasni stvari.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)