IZBODENI MUŠKARAC NA APARATIMA: Povređeni u kafanskoj tuči u Kruševcu u teškom stanju!

S. B.

17. 05. 2021. u 21:45

KRUŠEVLjANIN Dalibor M. (37), koji je zadobio teške telesne povrede u kafanskoj tuči u subotu oko 23 sata, u teškom je zdravstvenom stanju, a policija je identifikovala učesnike incidenta.

ИЗБОДЕНИ МУШКАРАЦ НА АПАРАТИМА: Повређени у кафанској тучи у Крушевцу у тешком стању!

Foto D. Miljković

- On je zdravstveno zbrinut i trenutno se nalazi na aparatima za mehaničku ventilaciju, a ima povrede grudnog koša i stomaka - kazali su nam u KC Niš.

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju uhapšen je S. S. (27) iz okoline Kruševca, dok su zbog nasilničkog ponašanja privedeni N. Š. (38), N. Š. (34) i I. S. (30) iz Kruševca.

- S. S. se sumnjiči da je u noći između 15. i 16. maja, nešto pre ponoći, u jednom restoranu u Kruševcu nožem u leđa ubo gosta u lokalu - navode u policiji. - Povređeni muškarac je, sa teškim telesnim povredama opasnim po život, zbrinut u kruševačkoj bolnici, a potom prevezen u Klinički centar Niš.

N. Š. i N. Š. su, kako se sumnja, prethodno napali vlasnika restorana, zadali mu više udaraca, a potom se potukli sa njegovim sinovima I. S. i S. S. Svoj četvorici je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni nadležnim tužilaštvima.

Prema saznanjima "Novosti" do tuče je došlo nakon fajronta u lokalu gde je organizovano slavlje, što je nezadovoljnoj grupi gostiju bio motiv da reaguje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024