SRBIJA RASPISALA POTERNICU ZA ZVICEROM: Šefa kavačkog klana traže zbog likvidacije u našoj zemlji

Novosti online

28. 04. 2021. u 21:16

DRŽAVA Srbija raspisala je poternicu za Radojem Zvicerom, vođom kavačkog klana i šefom Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, zbog sumnje da je povezan sa više likvidacija u našoj zemlji.

СРБИЈА РАСПИСАЛА ПОТЕРНИЦУ ЗА ЗВИЦЕРОМ: Шефа кавачког клана траже због ликвидације у нашој земљи

Foto: MUP

Prema nezvaničnim informacijama do kojih smo došli, nakon što su istražni organi pokrenuli istragu protiv Zvicera zbog sumnje da je naručio brojna ubistva na teritoriji Srbije.

Veruje se da je Zvicer učestvovao u organizaciji najmanje tri ubistva u Srbiji i regionu i regrutovanju novih članova klana u Srbiji, i to preko Belivuka. Drugi Zvicerov bitan saradnik u Beogradu bio je Nikola Vušović, zvani DŽoni, koji je, prema operativnim policijskim podacima, vođa vračarskog klana. Kako je glavni "posao" "kavčana" distribucija kokaina, veruje se da su njih dvojica upravo u tom poslu sarađivali sa Zvicerom.

Pojedine informacije pokazuju da srpski istražni organi imaju veliki broj materijalnih dokaza koji upućuju na sumnju da su “kavčani” odgovorni za nekoliko ubistava u Srbiji, ali i u regionu. Upravo zbog toga, Srbija je, između ostalog, raspisala poternicu za Zvicerom.

- Sumnja se da se on krije u Crnoj Gori - kaže izvor upoznat sa slučajem.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

KOMŠIJINE KOZE MU POJELE KUKURUZ: Vidite kako mu se osvetio - sam, bez suda i policije! Sad mu preti robija