KARATISKINJA UMALO DEČKU ODSEKLA POLNI ORGAN: U naletu ljubomore nožem nasrnula i posekla mladića!

Novosti online

18. 04. 2021. u 14:53

BIVŠA karatistkinja iz Beograda N. B. (40) privedena je zbog sumnje da je svog dečka J. T. (32) u četvrtak uveče posle svađe isekla nožem po gornjem delu butina. Ona je zbog ljubomore napala muškarca koji je bio samo u donjem vešu, a zadobio je povrede u blizini polnog organa.

КАРАТИСКИЊА УМАЛО ДЕЧКУ ОДСЕКЛА ПОЛНИ ОРГАН: У налету љубоморе ножем насрнула и посекла младића!

Novosti

Kako prenosi "Blic", muškarac kojeg je isekla karatiskinja nalazi se na VMA sa povredama butine. Osumnjičenoj je određen pritvor i tereti se za nasilje u porodici. Prema informacijama koje posedujemo, ona je na saslušanju u Drugom osnovnom tužilaštvu negirala delo.

Svađa u kojoj je mladić umalo ostao bez polnog organa desila se u četvrtak uveče oko 23 sata, u stanu na Voždovcu u kojem zajedno žive.

- Tokom rasprave pale su teške reči, pa je N. B. u jednom trenutku izgubila kontrolu, zgrabila nož i njime više puta posekla svog mlađeg dečka po butinama. J. T. je bio samo u donjem vešu, pa su i posekotine bile teže, jer nije imao odeću koja bi ga bar malo zaštitila. Za dlaku je mogao da ostane bez polnog organa - kaže sagovornik lista "Alo" .

Poznanici ovog para kažu da je njihova veza „burna“, da se često svađaju, ali da niko nije očekivao da bi neko od njih mogao da povredi ovog drugog.

- Ona je ranije trenirala karate i nekada se takmičila. Sa J. T. se dugo zabavljala, a odnedavno su počeli da žive zajedno. NJihova veza je bila turbulentna, puna uspona i padova. Dokaz koliko se vole uprkos svađama je i to što sve javno objavljuju na društvenim mrežama. Ona se za 8. mart pohvalila cvećem i divnom porukom koju je dobila od njega. Nakon nečije neslane šale da je cveće kupio na groblju, ono je završilo u kanti, a njih dvoje su se posvađali - ispričao je njihov zajednički poznanik.

(Blic, Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Ja sam

18.04.2021. 15:17

Какво насиље у породици?? Ово је наношење тешких телесних повреда, ако не и покушај убиства.