ALBANCI PRETUKLI SRPSKOG MLADIĆA (22)! Udarali ga dok nije pao na zemlju i vikali "Ovo je naša imovina"

D.Z.

14. 04. 2021. u 10:23

DEVETNAESTOGODIŠNJEG L.D. Iz Gračanice sinoć oko 22 časa pretukla su trojica Albanaca.

АЛБАНЦИ ПРЕТУКЛИ СРПСКОГ МЛАДИЋА (22)! Ударали га док није пао на земљу и викали Ово је наша имовина

Foto: Depozit

Napad se, kako su objavili elektronski mediji sa centralnog Kosmeta, dogodio ispred Centra Građanske energije gde je L.D u društvu devojke i sestre prolazio automobilom.

Otac pretučenog mladića izjavio je da su trojica nepoznatih Albanaca preprečila put njegovom sinu i potom ga napala govoreći da je to “njihova imovina”.

Povređeni mladić je zbrinut na lečenju u kliničko-bolničkom centru u Gračanici, a policija koja je obaveštena o incidentu okarakterisala je, kako saznajemo, slučaj kao tuču iako je povređen samo srpski mladić.

Inače, napadači koji su privredeni u policiji posle datih izjava su pušteni, a devojke koje su bile u društvu povređenog mladića i dalje su pod stresom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Vlajko

14.04.2021. 10:59

Tako Šiptari doživljavaju Centar građanske energije. Skupe se kao građani, naduvaju se energijom i onda nađu nekog Srbina da tu centalizovanu energiju u sinergiji njih trojice primene na jednoj žrtvi. Kod njih nikada trojica ne napadnu trojicu. Nego trojica jednoga, desetorica dvojicu i tako po toj hrabrosti su poznati kroz istoriju.