JEZIVI DETALJI SLUČAJA KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU: Osumnjičeni pedofil odveo devojčicu u toalet, otkopčao šlic i dodirivao je?

Novosti online

13. 04. 2021. u 17:13

POLICIJA je uhapšila 61-godišnjeg radnika obezbeđenja u tržnom centru na Zvezdari, a kako se sumnja, izvršio je krivično delo obljuba nad detetom. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ СЛУЧАЈА КОЈИ ЈЕ ШОКИРАО СРБИЈУ: Осумњичени педофил одвео девојчицу у тоалет, откопчао шлиц и додиривао је?

Foto: Z. Jovanović/Depositphotos

Detalje slučaja koji je uznemirio javnost izneo je novinar Mladen Mijatović.

- Juče oko 16 sati devojčica stara 10 godina igrala se u dečjem parkiću u okviru tržnog centra. Devojčica je bila u društvu sestre i druga. U jednom trenutku 10-godišnjoj devojčici prišao je radnik obezbeđenja, D. Š. (61) i rekao joj da pođe za njim u tržni centar. Videla je čoveka u uniformi obezbeđenja, pa je pošla za njim. On ju je odveo u jedan od toaleta koji se nalazi na drugom nivou – navodi Mijatović.

Foto: Printscreen

 

Prema onome što su zabeležile sigurnosne kamere, njih dvoje su tamo proveli tri minuta.

- Na kamerama se vidi kako radnik obezbeđenja i devojčica ulaze u toalet, tu nema kamera, a nakon tri minuta vidi se kako devojčica usplahireno izleće iz toaleta i beži. Nakon par sekundi iz toaleta izlazi i muškarac. Devojčica se odlično snašla – pobegla je od manijaka, otišla je kući i sestri i majci ispričala šta se dogodilo. Odmah su alarmirale policiju, a inspektori iz PS Zvezdara su istog momenta reagovali.

- Inspektori koji imaju licencu za rad sa maloletnicima obavili su razgovor sa devojčicom, a druga grupa je otišla u tržni centar gde je identifikovan radnik obezbeđenja – kaže Mijatović za TV Vesti.

Dodaje da je nadležno tužilaštvo obavešteno o slučaju, a onda je obavljen razgovor i sa majkom i sa ćerkom, kao i sa radnikom obezbeđenja. On je negirao da se bilo šta dogodilo.

- Prema nezvaničnim informacijama, radnik obezbeđenja je u toaletu otkopčao šlic na pantalonama, najverovatnije u nameri da izvadi ili pokaže polni organ. Zatim je devojčicu poljubio u obraz, udario je nekoliko puta otvorenom šakom po neprimerenim delovima tela, tačnije po zadnjici. Ona se izuzetno dobro snašla, odgurnula je manijaka, pobegla od njega, a on je samo uspeo da joj dovikne „neka ovo ostane naša mala tajna“ – navodi Mijatović.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODRŽIVI TRANSPORT:  Ključni faktor zaštite životne sredine i zdravlja