DETALJI DRAME U TRŽNOM CENTRU: Manijaka koji je pokušao da siluje devojčicu snimile kamere, dete na sreću uspelo da se otrgne

Novosti online

13. 04. 2021. u 10:52

STARIJI čovek pokušao je u jednom beogradskom tržnom centru da siluje desetogodišnju devojčicu. Kako se saznaje, kamere su ga snimile sinoć oko 19 sati.

ДЕТАЉИ ДРАМЕ У ТРЖНОМ ЦЕНТРУ: Манијака који је покушао да силује девојчицу снимиле камере, дете на срећу успело да се отргне

Foto: Depositphotos

On je pokušao da napastvuje dete a nadzorne kamere zabeležile su kako je odvodi u toalet. Muškarac je identifikovan: Kamere su snimile kako je odvodi u toalet, a potom i kako izlaze.

Podsetimo, prema nezvaničnim informacijama, devojčica se igrala sa drugarima u krugu tržnog centra, kada je muškarac prišao i rekao joj da krene za njim. Uplašena devojčica, navodno je pomislila da je nešto zgrešila, ali je muškarac odveo u toalet. Na sreću, uspela je da izađe i sve ispriča sestri i roditeljima koji su odmah pozvali policiju. Istraga je u toku.

Policija je odmah došla na lice mesta i munjevito blokirala čitav tržni centar i uhapsila čoveka kog su napali roditelji.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave