DANIJELA JE POBEGLA U SAD OD SRAMOTE: U Ruskom Krsturu šokirani, prijateljica porodice Štajnfeld poručuje - Lečić ne bi izašao živ iz sela!

Novosti online

23. 03. 2021. u 22:25

SLUČAJ Danijele Štajnfeld izazvao je veliki šok u javnosti prošle godine kada je iznela u svom filmu "Zaceli me" da ju je silovao "filmski moćnik", a još veću pažnju tvrdnjama da je reč o glumcu Branislavu Lečiću.

ДАНИЈЕЛА ЈЕ ПОБЕГЛА У САД ОД СРАМОТЕ: У Руском Крстуру шокирани, пријатељица породице Штајнфелд поручује - Лечић не би изашао жив из села!

Foto:Printskrin

Meštani sela u kome je Danijela odrasla, Ruski Krstur kod Kule, zgroženi su razvojem situacije i njenom pričom kroz šta je prošla, tvrdeći da kada bi se Lečić sada pojavio u njihovom mestu, ne bi izašao živ. Prijateljica, komšinica i saradnica Danijeline porodice, koja je insistirala da joj ostane anonimna ispričala je o reakcijama stanovnika, ali i kada su glumicu i njene roditelje poslednji put videli.

- Poznajem Danijelu i njene roditelje, radila sam sa njenom majkom Marijom u kombinatu, bila mi je direktor. NJen otac Mihajlo je, takođe, bio direktor hladnjače u Ruskom Krsturu. Oni su jako fini ljudi, a njihove ćerke divne i poštene devojke. Danijela otkako je otišla na školovanje retko je dolazila, a kad je iznela priču u javnost jednostavno je nestala, pobegla. Znala je da neće moći ovde u Krstur da se vrati jer je malo mesto. Majka pripada Rusinima, a otac joj je Jevrejin. NJena majka je studirala u Subotici i tamo se upoznala sa ocem, pa je Mihajlo došao da živi ovde. Danijela kako je postala poznata, nama u mestu je to bio veliki ponos, što je neko iz rusinskog mesta postigao tako veliki uspeh - objašnjava poznanica porodice Štajnfeld.

Ona kaže da se ime Danijelinog silovatelja nikad nije pominjalo u selu, niti spekulisalo o kome je reč, već da se samo znalo da je "na visokoj funkciji".

- Ona se plašila za roditelje, a možda je bila i ucenjivana, to ne znam. Majka je, zatim, otputovala kod druge ćerke, mislim u Izrael. Oni stanuju dve ulice od mene, a imaju i stan u Novom Sadu, a ovde imaju kuću. Majka se posle vratila, a njen otac ima jako veliku rodbinu po Izraelu pa i tamo odlaze. Danijelini roditelji su nestali na neko vreme posle svega toga, jer u malom selu kao što je naše se sve zna. To je veliki udarac bio za nju. Kad je izjavila da je to Lečić, iznenađenje je bilo isto kao i kada smo čuli za Miku Aleksića. Da je mom detetu tako nešto neko uradio, ja bih mu glavu otkinula. Čuvaš dete da ti ga neko iskoristi posle - besno kaže meštanka rodnog mesta glumice.

Foto: Printskrin

Iznela je i detalje iz života Štajnfeldove, kao i to da li su je viđali nekad sa dečkom.

- Nije imala dečka, samo dečije simpatije, ali ozbiljno nešto nije. Jako se posvetila glumi i davala je sebe potpuno. Znam je od njene prve godine kako je rasla, a sad je odjednom nestala, a do skoro se nije znalo ni zašto. Sigurno je pobegla od sramote. Dok joj se to nije desilo, bila je jako vesela - tvrdi prijateljica porodice Štajnfeld, a zatim je razgovor otišao na drugu stranu.

Podstaknuta Danijelinim tvrdnjama, meštanka Krstura se najednom razbesnela.

- Mogu vam reći, da se Lečić pojavi sad u centru Ruskog Krstura, ne bi izašao živ! Kamenovali bi ga, ne bi ništa ostalo od njega - zaključila je poznanica glumičine porodice.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

(24sedam)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)