MIRJANA KARANOVIĆ ODBILA DA GLUMI SA LEČIĆEM: "U znak protesta zbog njegovog ponašanja prema koleginici Danijeli Štajnfeld"

Novosti online

23. 03. 2021. u 16:16

GLUMICA Danijela Štajnfeld je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela da je njen kolega Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je navodno silovao, a sada se povodom ovog slučaja oglasila i Mirjana Karanović.

МИРЈАНА КАРАНОВИЋ ОДБИЛА ДА ГЛУМИ СА ЛЕЧИЋЕМ: У знак протеста због његовог понашања према колегиници Данијели Штајнфелд

Novosti

Mirjana je, naime, navela da neće igrati sa Branislavom Lečićem u predstavi "Mamu mu je*em ko je prvi počeo".

- Poštovani obaveštavam vas da odbijam da igram sa Branislavom Lečić u predstavi "Mamu mu je*em ko je prvi počeo", u znak protesta zbog njegovog ponašanja prema koleginici Danijeli Štajnfeld. Ovo se odnosi i na sve eventualne buduće predstave sa istim glumcem. Spremna sam da predstavu igram ukoliko se odlučite da ga zameni drugi glumac - glasi objava Mirjane Karanović na Instagramu.

Foto: Instagram

 

Podsetimo, Danijela Štajnfeld je prvi put u svom filmu "Zaceli me" izjavila da je silovana, dok je javnost juče saznala da optužuje Branislava Lečića za to.

Zbog ovog događaja Danijela je rešila da se preseli u Ameriku.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)