DIVNA IMALA SAUČESNIKA? Nastavljena istraga o svirepom ubistvu Danice Milošević (59) na periferiji Bečeja za koje je osumnjičena ćerka (23)

B. GRUJIĆ

17. 03. 2021. u 21:50

ŽELIM da pogledam sestru u oči i da mi kaže šta se stvarno dogodilo - kaže Monika Čuvar, sestra Divne Milošević (23) iz Bečeja, koja je na saslušanju u zrenjaninskom Višem javnom tužilaštvu navodno priznala da je ubila njihovu majku Danicu (59), a zatim njeno beživotno telo bacila u šaht pored kuće i zatrpala ciglama i peskom.

ДИВНА ИМАЛА САУЧЕСНИКА? Настављена истрага о свирепом убиству Данице Милошевић (59) на периферији Бечеја за које је осумњичена ћерка (23)

Divna i Danica / Foto FB

Mada zvanične potvrde nema, pretpostavlja se da je Divna uhapšena nekoliko dana pre nego što je javnost u utorak saznala za zločin. Da Danice Milošević već duže nema, odavno je shvatila njena starija ćerka Monika, koja živi u Leskovcu, i koja je na društvenim mrežama još krajem decembra prošle godine objavila majčinu sliku i apel da joj se jave svi koji su je videli ili znaju nešto o njoj.

Svi pokušaji da telefonom stupi u kontakt sa majkom, kako nam je rekla Monika, bili su neuspešni, jer je njen broj bio nedostupan, a sestra Divna ju je uveravala da je sve u redu i da joj se majka ne javlja, jer ju je navodno sramota zato što se preudala.

- Nisam bila u svađi sa mlađom sestrom - kaže nam Monika. - Poslednji put smo se čule 1. marta. Ponovo sam je pitala gde je mama i rekla mi je da je otišla da živi sa drugim čovekom, u Bašaid kod Kikinde. Naći ću način da dođem do sestre, da mi ispriča šta se dogodilo.

Daničino telo policija je pronašla zakopano u Ulici Dože Đerđa, a pretpostavlja se da ju je Divna, posle svađe, usmrtila udarcima rukama i nogama. Niko od komšija, u blatnjavom sokaku na periferiji Bečeja, nije video kada se to dogodilo, ali su nam rekli da se u poslednjih mesec dana, iz dvorišta Miloševićevih, širio nesnosan smrad, pa su mislili da je uginula neka životinja. Po Bečeju sada kolaju priče da je Divna možda imala saučesnika, jer pomalo je naobično da je nakon ubistva, beživotno telo svoje majke sama vukla po dvorištu i zatrpala ga u obližnjem šahtu za vodu, a da to niko od komšija nije primetio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!