ISTRAGA ĆE POKAZATI KO JE IMAO VEZE SA EKIPOM VELJKA BELIVUKA: Vesić o mogućoj saradnji kriminalaca i Skupštine grada Beograda

Tanjug

12. 03. 2021. u 23:40

ZAMENIK gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da organizovani kriminal po definiciji podrazumeva spregu kriminala i države, kao i kontakte sa različitim nivoima vlasti, a na pitanje da li je moguće da su kriminalci imali "pipke" i u Skupštini grada Beograda, kaže da je sve moguće, ali da za sada ne postoji informacija o tome.

ИСТРАГА ЋЕ ПОКАЗАТИ КО ЈЕ ИМАО ВЕЗЕ СА ЕКИПОМ ВЕЉКА БЕЛИВУКА:  Весић о могућој сарадњи криминалаца и Скупштине града Београда

Foto Tanjug

- Očigledno da je ekipa Veljka Belivuka bila izuzetno moćna i da je imala snažan uticaj koji se, pre svega, odnosi na MUP, odakle su dobijali moć i podršku da rade šta god su hteli. Mislim da im lokalne vlasti nisu bili toliko zanimljive, ali sve je moguće i istraga će pokazati ko je sve imao kontakte sa kriminalcima. Svi koji su sa njima sarađivali treba da odgovaraju, bez obzira na to ko su, čime su se bavili i iz koje su političke stranke - kaže Vesić za TV Vesti, prenosi Pink.rs.

Ističe da o tome ko stoji iza kriminalaca nema informacije, da je on lokalni političar koji se bavi lokalnim pitanjima i da prati šta trenutno rade policija i tužilaštvo.

- Siguran sam da ćemo, kada se završe istrage, saznati ko je stajao iza svih ovih nečasnih radnji. Ako neko prisluškuje predsednika, onda može da prisluškuje svakoga i jako je važno otkriti ko stoji iza pokušaja državnog udara - rekao je zamenik gradonačelnika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)