RASVETLJENA LIKVIDACIJA SRPSKOG NARKO-BOSA: Nakon sedam godina uhapšen ubica Gorana Stavrića - Iza svega stoji kolumbijska mafija?

Novosti onlajn

10. 03. 2021. u 11:11

LIKVIDACIJA Gorana Stavrića, narko-bosa, poreklom iz Srbije, koji je ubijen 2014. godine u Peruu, rasvetljena je, a prema poternici iz Perua u Boliviji je uhapšen Dijego Ribera Landivar, osumnjičen da je pucao u Srbina.

РАСВЕТЉЕНА ЛИКВИДАЦИЈА СРПСКОГ НАРКО-БОСА: Након седам година ухапшен убица Горана Ставрића - Иза свега стоји колумбијска мафија?

Foto: Arhiva

Kako prenosi portal Eldeber, Landivar je gotovo sedam godina bio u bekstvu, a za njim je bila raspisana crvena Interpolova poternica.

- Ubistvo Stavrića je navodno naručila kolumbijska mafija jer je pošiljka kokaina za koju je Stavrić bio zadužen zaplenjena, pa je ostao dužan 200.000 dolara. Zločin je bio planiran, a Stavrića su mesecima pratili i likvidirali u Mekdonaldsu dok je sedeo sa drugom - pisali su mediji u vreme zločina.

Landivar je lociran u naselju El Šalouz i odmah je proverom u Interpolu utvrđeno da za njim postoji raspisan nalog za hapšenje i ekstradiciju zbog ubistva u Peruu, piše portal.

Prema pisanju Eldebera, nakon Stavrićevog ubistva, u znak odmazde, otet je rođeni brat Dijega Landivara i 50 dana je držan u zatočeništvu.

- Otmičari su bili deo iste bande koju su činili Srbi i Kolumbijci, a koja se svetila za smrt Stavrića - podseća Eldeber.

Navodno, Stavrić je radio za grupu plaćenog ubice Marinka Magde. U zatvoru u Mađarskoj je proveo 13 godina, a robijao je i u Srbiji iz koje je pobegao 2007. godine. Utočište je našao u Južnoj Americi, najpre u Brazilu, a potom i u Peruu u kome je nastradao.

Kako su mediji pisali, u Limi ga je identifikovala sestra na osnovu tetovaže zmaja.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!