POLICIJA SPREČILA KRVOPROLIĆE U BORU: Mladić zatečen sa kratežom u dvorištu, uhapšena dva muškarca zbog pretnji ubistvom

V. Đ.

02. 03. 2021. u 14:45

POLICIJA u Boru lišila je danas slobode D. Đ. (29), iz okoline tog grada, nakon što su ga, sa kratežom u ruci, zatekli u dvorištu tridesetogodišnjeg muškarca iz okoline Bora.

ПОЛИЦИЈА СПРЕЧИЛА КРВОПРОЛИЋЕ У БОРУ: Младић затечен са кратежом у дворишту, ухапшена два мушкарца због претњи убиством

Foto: D. N.

Organi reda su uhapsili i N. Ž. (44), koji je sedeo u automobilu parkiranom ispred dvorišta, a koji se sumnjiči da je nekoliko dana ranije pretio ubistvom ovom tridesetogodišnjaku.


Sumnja se da su se njih dvojica, oko ponoći, dovezli do kuće oštećenog i da ga je N. Ž. pozvao telefonom i počeo da mu preti. D. Đ. se sumnjiči da je potom iz automobila uzeo kratež, koji ilegalno poseduje N. Ž, i ušao u dvorište tridesetogodišnjaka. Policija, koja je stigla nekoliko minuta kasnije, zatekla ga je kako stoji u dvorištu sa puškom u ruci i uhapsila ga.


Zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, a N. Ž. i krivično delo ugrožavanje sigurnosti, po nalogu nadležnih tužilaštva, određeno im je zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.
                                                                                                                                

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)