PRVI čovek FSS Slaviša Kokeza odbio je danas poligrafsko ispitivanje, čak i na pitanje da li je učestvovao u pripremanju ubistva predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ekskluzivno saznaju Novosti.

XaXaXa

28.02.2021. 23:52

@Jeca - Зато што полиграф није потпуно сигуран начин за утврђивање истине, т.ј. зато што постоје разне ДОКАЗАНЕ могућности да се полиграф "превари" - потпуно невиног човека "очита" као криминалца, или пак обратно. Имате ли можда још неких питања и / или недоумица у вези са задатом темом?

Mijo

28.02.2021. 15:49

Sama operativana saznanja ukazuju na umešanost Kokeza oko pripreme ubistva, ovog čoveka odmah treba privesti pravdi i treba da dobije maksimalnu moguću kaznu za ovo sve.

Mily

28.02.2021. 16:27

Konacno je doslo vreme da kriminalci odgovaraju za sva ucinjena zlodela! Svako ko je na bilo koji nacin ugrozio Vucicev i zivot njegove porodice treba da odgovara i bude osudjen na maksimalnu kaznu zatvora!

ilija

28.02.2021. 17:27

Nema tu sta da se dugo polemise,Presednik jedne Fudbalske Organizacije nije presednik nekog Golubarskog kluba vec jedne organizacije u Zemlji koja ima i mora da ima Cisto ime i prezime bez ikakvih sumnji i opterecenja. Cisto Lice i obraz a sto se za doticnog nebi moglo reci.Obraz je ako doticni podnese omah Ostavku dok nije doslo do vecih prljavstina.

HEHA

28.02.2021. 17:52

Никада нисам био у прилици да идем на полиграф, али наравно да бих без икаквог размишљања ОДБИО да идем на скаламерију која није 100% сигурна и која може и потпуно невиног човека да прикаже кривим (и обрнуто) за било шта. И, ШТА ЈЕ У ТАКВОМ СТАВУ СПОРНО И / ИЛИ НЕЈАСНО ???

Šator

28.02.2021. 17:55

Ево прилике да се прочисти и ФСС и спорт уопште, па да нам коначно крене кад се ослободимо криминалних паразита... Спорт да воде спортисти и прави људи а не криминалци и издајници који продају утакмице репрезентације, као онда са Италијом...

Dara

28.02.2021. 18:13

Ovo je smesno. Odbio poligraf??? Zasto? Verovatno ima cega i da se plasi. Sve ce izaci na svetlost dana. Svi koji su ukljuceni u kriminalne poslove ce itekako odgovarati.

Zlatko

28.02.2021. 18:39

Do svakoga ko je bio povezan sa kriminalnom grupom, policija će doći. Ovo jeste iznenađenje, a odbijanje da ide na poligraf bez sumnje stavljamu teg oko vrata, sigurno to nije radio bez razloga. Svakog treba uhapsiti ko je imao bliske veze sa onima koji su i atentat planirali.

Viki

28.02.2021. 19:14

Zivo me interesuje zasto neko ko nema cega da se plasi odbije poligraf? Ako je imao bilo kakve veze sa pomenutom kriminalnom grupom treba da bude adekvatno kaznjen...narocito ako je umesen u tako ozbiljno delo kao sto je planiranje atentata...

Gordana

28.02.2021. 19:35

Odbio poligrafsko ispitivanje i sam sebi skocio u stomak. Bacio je jos vecu sumnju na sebe, ali tu su strucnjaci doci ce oni do istine samo moraju okolo umesto precicom. U svakom slucaju ako je umesan nece se izvuci. I treba da odgovara svako kome padne na pamet da ugrozi zivot predsednika drzave.

Vuk07

28.02.2021. 20:08

Nemanja Vidic Objasnio lepo u FSS Na celu sa Slavisom Kokezom stvari ne idu u duhu sporta Fer Playa . Rezultati nasih klubova vidne promene u shvatanju sporta kao discipline borbe za zdravo telo. Klubovi pripremaju se da ratuju izmedju sebe Nauruzavaju se ukoliko nemogu da dobije borbu na terenu onda verovatno preko snajpera. Zvezda je pocela sa oklopnim Tekom da pokaze svoju snagu A dok ostali prave bunkere skuplja se oruzje da bi od fudbalskih terena napravili streljane za vezbanje gadjanja oruzjem.A presednici klubova primaju plate. Da sto bolje naoruzaju svoje klubova ne igračima nego najsavremenijim naruzanjem. Tako se stice utisak da nista neznaju sto se dogadja I krije ispod sedista gledalaca koji dodju da vide fudbal kao najplemenitija igra koju svi u svetu obozavaju.

Simostep

28.02.2021. 21:15

@Vuk07 - Bilo je krajnje vreme da se sredi stanje kod nas u fudbalu. Od 1991 godine, stanje je katastrofalno. Što pokazuje i igra naših na Euro sceni. Domaće prvenstvo je presmešno, zadnjih trideset godina. Prvak bude Partizan, gura ga Marjanović, Karadžić, Obilić Arkan, Zvezda pod Piksijem i Kokezom. Da ne pričamo o Reprezentaciji... Nadam se kvalitetnijoj ligi. Gde će neko Van Beograda postati prvak.

Mirjana

28.02.2021. 20:14

Može i da odbije poligraf,ali ako se nakon ispitivanja ustanovi da se,bilo ko, na bilo koji način bavi kriminalom, a pogotovo planiranjem ubistva, treba da odgovara!

Djordije Cvarkov

28.02.2021. 21:17

Mene bas mnogo i ne interesuje da li ce i koliko ovi pljackasi srpskog naroda da robijaju, zalazem se i trazim da se sprovedu zakonske istrage, procesuiraju sudski i ako budu osudjeni da im se oduzme protivzakonito stecena imovina i sredstva upumpaju u budzet. To je najhitnije i najbitnije i nesto od cega ce narod imati koristi, a to ce lopove najvise da zaboli. Tada ce i novi pljackasi razmisliti dobro da li da se upustaju u korupciju i pljacku ako im se posle sve oduzima. Sve ostalo je manje vazno i hitno.

nikica

28.02.2021. 21:47

U strucnost i profrsionalizam strucnjaka na polografu ne treba sumnjati. Samim tim sto Kokez nije odgovorio na odredjena pitanja, pokazuje nepoverenje u njegovu neduznost. Jako je bitno da svako za svoja nedela odogovara pred sudom.

Nikola

28.02.2021. 22:51

Posao države je da pokaže da je država uvek jaka, da sa institucijama nema igranja, da se nikakve veze između predstavnika institucija i kriminalaca neće tolerisati i da niko od njih neće biti zaštićen.

Predrag

28.02.2021. 22:52

Bitno je i najvažnije da se slucaj rasvetli ,svi akteri privedu pravdi. Kokez je svojm stavom i izjavom o obijanju poligrafa samo pojačao sumnju u njegovu iskrenost i iskaz.

Pop

28.02.2021. 23:14

Ko šta ovde radi ne znamo, ali sve ide preko naroda. Rešite to više pa da živimo u pravnoj državi. Usput, što bi Kokeza tražio ubistvo predsednika? Jedino ako je lud, drugog objašnjenja nemam.

Beli

28.02.2021. 23:54

...cuj rekao mi sudija, nemoj na poligraf! Jel to normalno! U kojoj drzavi bi to proslo ne sankcionisano!? Raskrinkati bandu, eto osnova za sumnju! Saucesnistvo!? Podstrekivac, pa jos sudac majko mila!

Suzana

01.03.2021. 07:52

Ko god je bio umšan, na bilo kakav način, u ubistvo predsednika, ili bilo koga drugog, treba da bude kažnjen. Ljudi moji, pa to su strašne stvari.