POZNATO ČIJE TELO JE NAĐENO U ZAPALJENOM AUTOMOBILU: Meštani tuguju - nastradao Zoran Egerić, vredan poljoprivrednik

S.BABOVIĆ

24. 02. 2021. u 11:35

NESREĆNI čovek čije je telo pronađeno u izgorelom vozilu u šumi u ataru sela Veluće kod Trstenika je Zoran Egerić (53), poljoprivrednik iz sela Riđevštica, saznaju “Novosti”.

ПОЗНАТО ЧИЈЕ ТЕЛО ЈЕ НАЂЕНО У ЗАПАЉЕНОМ АУТОМОБИЛУ: Мештани тугују - настрадао Зоран Егерић, вредан пољопривредник

Foto: Privatna arhiva

Kako su nam posvedočili sagovornici, reč je o izuzetno poštenom poljoprivredniku, otkupljivaču pečuraka, malina i drugog voća iz ovog dela trsteničkog kraja.

- Možete da pitate bilo koga u Riđevštici,ali i okolnim selima reći će vam isto,sa Zoranom su uvek svi rado poslovali, jer je bio čestit - svedoče za "Novosti" meštani Riđevštice.

- Ne možemo sebi da dođemo od kako smo čuli kakva se tragedija dogodila. Taj čovek je svima bio dobar prijatelj.

Kako saznajemo, Egerićevo telo,nađeno je izgorelo do neprepoznatljivosti u ataru Veluća, u autu marke "mercedes" A klase, na lokalnom putu ka selu Tobolac. Nema indicija da je u pitanju krivično delo, pa se istražuju mogućnosti koje se odnose na kvar na motoru, odakle je plamen mogao da se iznenada proširi, a da brzina širenja vatre nije vozaču dala dovoljno vremena da se izvuče iz vozila.

Prevlađuje uverenje da je u pitanju zadesna smrt, nakon što se na početku nije isključivala mogućnost samoubistva. Splet nesrećnih okolnosti, eventualno ugušenje od dima, možda su doveli do smrtnog ishoda. Istraga ide u više pravaca, rekonstruiše se kretanje nastradalog, od obližnje kafane, gde se veruje da je bio i u fokusu istrage je vremenski period od oko dva sata pre nego da se slučaj prijavi policiji.

- Kada su došli na lice mesta, policija i hitna pomoć su,na žalost,samo mogli konstatuju da nesrećnom čoveku nema spasa -  navodi nezvanično izvor "Novosti", dodajući da je informacija o tragediji došla do policije u 23:38.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri