"ZLA SUDBINA I NESREĆA SU PRATILI TU PORODICU": Meštani Medveđe progovorili o Ivani koja se smrzla pored puta

Novosti online

17. 02. 2021. u 10:04

IVANA J. (34) pronađena je mrtva u ponedeljak rano ujutro, u selu Leće, kod Medveđe, pored puta, a preminula je od posledica smrzavanja usled navodne prekomerne alkoholisanosti zbog koje je pala u sneg, dok se kretala ka kući.

ЗЛА СУДБИНА И НЕСРЕЋА СУ ПРАТИЛИ ТУ ПОРОДИЦУ: Мештани Медвеђе проговорили о Ивани која се смрзла поред пута

Foto: P. Milošević/Facebook

Inače, Ivana je iz tri veze imala troje dece, koja, međutim, nisu živela s njom.

- Najstariji dečak je u hraniteljskoj porodici u Medveđi, dok je srednja devojčica kod bake po ocu i njenog drugog muža već godinama. O njoj se baka sa svojim suprugom stara mnogo lepo i stalno se borila da joj je Ivana ne oduzme, kao što joj je pretila - rekla je jedna stanovnica Medveđe.

Ona kaže da je Ivana imala udatu sestru i majku, koja se pre više godina preudala u selo u okolini Medveđe nakon što se ubio njen suprug Ivanin otac.

- Zla sudbina i nesreća prate tu porodicu. Ivana je bila mnogo lepo dete, kao što su i njena deca danas. Sve troje dece je dobila sa različitim muškarcima, s kojima je pijančila. Baka po majci joj je bila medicinska sestra, a Ivanin otac je u mladosti bio policajac u Beogradu. Posle se vratio u selo i radio u fabrici špriceva, ali se ubio. Majka joj se posle preudala, a onda se udala i Ivanina sestra, nego je i nju muž ostavio zbog druge, pa se opet udala i ona - kaže upućena meštanka.

Ona ističe da je Ivana često išla po putu nekontrolisano i da je više puta pukom srećom izbegla da pogine. 

Nema ničeg sumnjivog u Ivaninoj smrti jer je preminula je od posledica smrzavanja, rekli su u policiji, dok su iz nadležnog tužilaštva otkrili da je njeno telo predato porodici zbog sahrane, koja je juče obavljena na seoskom groblju.

(Srpski Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Bojan

17.02.2021. 11:07

Zalosno je sto joj niko nije pomogao a znali su da je pocela da pije. Alkoholizam jr bolest kao i svaka druga. I tim ljudima se moze pomoci. Ne treba ih osudjivati kao sto citam po Fejsu.

s pravom

17.02.2021. 21:37

Nije čudo da se opijala. Ona je znala stanje stvari . Sad je dokazala da se nije opijala bez razloga. Šta da radi čovek kad ga gledaju kao psa? Da se ne opija. Danas ona sutra mi, vi............. Da može mozak da vam obuhvatii da sutra kad budete ležali pored puta bolesni ili pijani neće niko da vam pridje i da vas spase Zato vam ako nemate svog posla daju trla baba lan posao da ne mislite na real.Morate i sami sebe da lažete, da ne postanete alkos ili da ne poliudite ili se ne ubijete. Neka nam oprosti i ona i B.