JOŠ UVEK BUKTI POŽAR U NOVOM SADU: Gašenje bi moglo da traje do jutra, vatrogasci se lavovski bore (FOTO/VIDEO)

Lj. P.

12. 02. 2021. u 21:40

U PARTIZANSKOJ ulici u Novom Sadu, iza nekadašnje diskoteke “Kontrast”, danas nešto posle 18 sati je izbio veliki požar, u čijem je gašenju učestvovao veliko broj vatrogasaca.

ЈОШ УВЕК БУКТИ ПОЖАР У НОВОМ САДУ: Гашење би могло да траје до јутра, ватрогасци се лавовски боре (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Lj. P.

Na terenu su bile i ekipe Službe hitne pomoći, a prema rečima dr Zorana Krulja, portparola Službe hitne pomoći, srećom, niko nije povređen.

Vatra je, kako saznajemo izbila na broju 51 u Partizanskoj ulici, i prema dosadašnjim nezvaničnim informacijama, pored pomoćnih prostorija kuće, vatra je zahvatila i plac u pomenutoj ulici na broju 53 koji pripada JP “Poslovni prostor” a koji je izdat trima firmama. Plamen i gust dim su se mogli videti i u udaljenijim delovima grada, a po nekim procenama, gašenje bi moglo da traje do jutra.

Zbog velikog požara čitav ovaj kraj je bio blokiran, kako bi se omogućio nesmetan prolaz mnogobrojim vatrogasnim ekipama koje učestvuju u njegovom gašenju. Podsećamo, da je 2012. dodine u desetak metara udaljenoj diskoteci “Kontrast”, od mesta gde je izbio požar, nastradalo šestoto mladih ljudi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024