MOZAK EKIPE VELJE NEVOLJE: Završio policijsku akademiju, znanje iskoristio u kriminalu, a LJepoju namamio u fatalnu klopku (VIDEO)

Novosti online

09. 02. 2021. u 12:00

JEDAN od onih koji su učestvovali u brutalnom ubistvu Milana Ljepoje je, kako se sumnja, Dejan Tošić, najbliži saradnik Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

МОЗАК ЕКИПЕ ВЕЉЕ НЕВОЉЕ: Завршио полицијску академију, знање искористио у криминалу, а Љепоју намамио у фаталну клопку (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

On je, preko Nišlije Miljana Andrića zvanog Kuzman, kako se sumnja, namamio Ljepoju na sastanak sa Belivukom.

- Tošić je jedan od Belivukovih najodanijih vojnika, fizički spreman, a kako se sumnja učestvovao je i u uklanjanju dokaza zločina - kaže naš sagovornk.

- On je završio policijsku akademiju, ali nikada nije radio u MUP Srbije. Svoje akademsko znanje iskoristio je u kriminalu.

Podsećamo, na snimku koji je zaprepastio srpsku javnost, a koji su načinile bezbednosne službe vidi se trenutak kada u ovu kuću u vikend naselju Bećarev breg ulazi nekadašnji "pink panter" Milan Ljepoja.

- Tamo je, kako se sumnja i ubijen - navodi izvor "Novosti". - Njegova odeća je spaljena. Telo je raskomadano i izneto u sportskim torbama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SOLIDARNOST NA DELU: Jedna od osnovnih vrednosti za uspostavljanje mira i pravde u svetu