NE SEĆAM SE DA SAM IZVADIO NOŽ: Dejan Dabović o ubistvu bivše devojke Dušanke Jocović

Lj. P.

08. 02. 2021. u 20:03

POSLEDNjIH godinu dana, otkako sam u pritvoru, stalno razmišljam o tome šta sam uradio i kajem se. Sećam se da sam Dušanku udarao pesnicama po glavi i ničega više. Ne znam kada sam izvadio nož. Sledeće čega se sećam je dolazak u sobu u hostelu.

НЕ СЕЋАМ СЕ ДА САМ ИЗВАДИО НОЖ: Дејан Дабовић о убиству бивше девојке Душанке Јоцовић

Foto privatna arhiva

Dejan Dabović (29), iz Herceg Novog, ovim rečima se u ponedeljak obratio veću novosadskog Višeg suda, koji protiv njega vodi postupak zbog optužbe da je 26. decembra 2019. godine ubio svoju bivšu devojku Dušanku Jocović (29). Na teret mu se stavlja da ju je nožem izbo ispred zgrade u Ulici Alekse Šantića 48, gde je ova devojka, takođe iz Herceg Novog, živela.

Govoreći o njihovoj vezi, Dabović je tvrdio da su i on i Dušanka međusobno bili ljubomorni i da je zbog toga dolazilo do prepirki. Imao je, kako je rekao, potrebu da se vidi sa njom, i 25. decembra je otišao do njene zgrade, ali je nije pronašao. Sutradan su se, po njegovim rečima sreli kod Limanske pijace, prošetali su se i pričali o svojim životima.

- Ušli smo u radnju, kupila je vodu i nekoga je pokušala da pozove preko telefona i čuo sam kada je rekla da je Dejan Dabović sa njom i da joj preti nožem - ispričao je optuženi. - To me je užasno pogodilo, krenuo sam da je zagrlim, a ona je vikala da se sklonim od nje. Odgurnula me je i pljunula i to me je razbesnelo.

OTAC PREMINUO OD TUGE

DUŠANKINA majka Mirjana i rođena sestra Danijela, koja živi u Novom Sadu, u ponedeljak su istakle da se pridružuju krivičnom gonjenju Dabovića. Navele su da im je teško zbog svega što se dogodilo, kao i da je Dušankin otac u međuvremenu od tuge za njom preminuo. One su ispričale i da se po Herceg Novom posle ubistva pričalo kako je optuženi od kuće poneo nož kojim je izvršio ubistvo, jer nigde nije mogao da nađe da kupi pištolj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)