DUŠANKA JE ZADOBILA UBOD U VRAT I GRUDI: Šta se dešava sa Dejanom koji se tereti da je ubio devojku u Novom Sadu?

Lj. P.

02. 12. 2020. u 11:00

SUĐENjE Dejanu Daboviću (28) iz Herceg Novog, optuženom za teško ubistvo bivše devojke Dušanke Jocović (25) rodom iz istog grada, juče je odloženo u Višem sudu u Novom Sadu, zbog bolesti zamenika Višeg javnog tužioca, rečeno nam je u ovom sudu.

ДУШАНКА ЈЕ ЗАДОБИЛА УБОД У ВРАТ И ГРУДИ: Шта се дешава са Дејаном који се терети да је убио девојку у Новом Саду?

Foto privatna arhiva

Osim za teško ubistvo, počinjeno decembra prošle godine u Novom Sadu, gde je nesrećna devojka živela prethodnih osam godina, Dabović se tereti i za razbojništvo. On je, navodno, po dolasku u Novi Sad, 25. decembra 2019. godine, preteći nožem oteo novac u jednoj kladionici u Bulevaru cara Lazara.

Dušanka je surovo ubijena 26. decembra prošle godine na ulici, ispred zgrade u Ulici Alekse Šantića 48, u kojoj je živela. Dabović je, kako se sumnja, devojku pratio, a onda joj je, kada je izašla iz prodavnice sa kupljenim namirnicama, prišao i započeo raspravu. U jednom trenutku, kako se sumnja, izvukao je nož i ubo je u vrat i grudi.

Mada se na saslušanju u tužilaštvu branio ćutanjem, kao mogući motiv krvavog zločina se pominje ljubomora mladića, sa kojim je nesrećna devojka nekoliko meseci ranije raskinula višegodišnju vezu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu