EVO ŠTA JE PRETHODILO HORORU U PANČEVU: Milan je došao po Mariju, komšije nisu čule pucnje

J. D. Lj. - G. N.

06. 10. 2020. u 20:40

U Ulici Miloša Obrenovića 31B u Pančevu, danas oko 15 časova, u putničkom vozilu marke "golf", sive boje, policija je pronašla beživotna tela Marije S. (31) i Milana Ž. (41), potvrđeno je "Novostima" iz pančevačkog Višeg javnog tužilaštva.

ЕВО ШТА ЈЕ ПРЕТХОДИЛО ХОРОРУ У ПАНЧЕВУ: Милан је дошао по Марију, комшије нису чуле пуцње

Foto Z. Jovanović

- Nadležni iz policije i našeg tužilaštva su izašli na lice mesta i obavljen je uviđaj - kaže, za "Novosti", Miloš Dekanović, portparol pančevačkog VJT. - Još ne znamo šta se tačno dogodilo i kako je do zločina došlo. Ali znamo da je reč o ženi, čiji je identitet Marija S., sa boravištem u Pančevu i muškarcu Milanu Ž., iz Velikog Gradišta. Na oba tela nađene su prostrelne rane u predelu glave nanete vatrenim oružjem, a u automobilu je pronađen i pištolj, kalibra 7,65mm, kojim je, najverovatnije, izvršen zločin.

Kako saznajemo, tela su poslata na obdukciju, koja treba da utvrdi tačan uzrok smrti, a prema prema prvim nezvaničnim informacijama, sumnja se da je reč o ubistvu i samoubistvu. Automobil u kojem se dogodila tragedija poslat je na veštačenje, kao i oružje koje je nađeno u njemu i kojim je počinjen zločin.

KOMŠIJE NISU ČULE PUCNjE

INTERESANTNO je da niko od stanara u čijem se kraju juče dogodilo ubistvo, odnosno samoubistvo, ništa nije čuo. Niko ništa nije ni video. Tek po dolasku policije i Hitne pomoći pronela se strašna vest. Tada su komšije, koje su se okupile na licu mesta, saznale šta se dogodilo na obližnjem parkingu i u automobilu, gde su zatečena dva beživotna tela.

Sumnja se da su Marija S. i Milan Ž. bili u emotivnoj vezi. Milan je navodno, došao do zgrade u kojoj je živela Marija kako bi se sastao sa njom. Dovezao se svojim automobilom, koji je parkirao i ostavio na obližnjem parkingu, a potom ušao u "golf" gde ga je čekala Marija.

Pronađena beživotna tela , Foto printskrin AMG video

Sumnja se da su se, najverovatnije, Milan i Marija posvađali i da je on je najpre ubio nju ispalivši joj hitac u glavu, a potom na isti način presudio i sebi.

Nezvanično, Marija je poznata u Pančevu, jer njen otac ima firmu koja se bavi automobilima, dok je Milan Ž. svojevremeno radio kao vozač. Vozio je autobuse na relaciji Srbija - inostranstvo, a svojevremeno je radio i u Nemačkoj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024