IZBO JE NA SMRT: Nastavljeno suđenje Dušanu (35) zbog ubistva Violete (19)

A. D.

29. 09. 2020. u 15:31

PRED Višim sudom u Šapcu danas je nastavljeno suđenje Dušanu Petronijeviću (35) iz Koceljeve.

ИЗБО ЈЕ НА СМРТ: Настављено суђење Душану (35)  због убиства Виолете (19)

Foto: Fejsbuk

Optužnica ga tereti da je, oktobra prošle godine, sa više uboda nožem usmrtio svoju bivšu devojku Violetu Jošić (19) u njenoj kući u selu Batalage.

Na današnjem ročištu, svoje viđenje dali su veštaci, patolog dr Ljubiša Božić i neuropsihijatar dr Vladimir Jekić. Odbrana je zatražila novo psihijatrijsko veštačenje, međutim, veliko veće Višeg suda u Šapcu je taj zahtev odbilo.

Ubistvo se dogodilo u devojačkoj sobi nesretne Violete. Petronijević i devojka su bili u vezi, ali on nije mogao da preboli raskid. Sledeće ročište zakazano je za 29. oktobar ove godine, kada se očekuje završna reč tužioca i odbrane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024