DETALJI HAPŠENJA VELJE NEVOLJE: "Pao" na Rudniku, išao da spaljuje kola korišćena u kriminalnim delima

Novosti online

04. 02. 2021. u 09:44

VELjKO Belivuk, zvani Velja Nevolja i njegova desna ruka Marko Miljković uhapšeni su dok su išli da spale automobile koje su koristili za izvršenje krivičnih dela.

ДЕТАЉИ ХАПШЕЊА ВЕЉЕ НЕВОЉЕ: Пао на Руднику, ишао да спаљује кола коришћена у криминалним делима

Foto: N. Fifić

Kako se saznaje Velja Nevolja, inače nekadašnji vođa navijačke grupe "Janjičari", koja je bila paravan za brojna krivična dela, a sadašnji vođa navijačke grupe "Principi" i jedan od glavnih ljudi beogradskog podzemlja koji je usko sarađivao sa crnogorskim "kavačkim klanom", uhapšen je na Rudniku oko 5 sati jutros u velikoj akciji policije i Bezbednosno-informativne agencije.

Njegova desna ruka i najbliži saradnik Marko Miljković uhapšen je u isto vreme ali u Beogradu.

U velikoj akciji, pored Velje Nevolje i Miljkovića, uhapšeno je još 14 osoba osumnjičenih za udruživanje radi izvršenja teških krivičnih dela, otmica i ubistava!

Tokom noći je pretreseno 30 lokacija.Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić rekao je da su ta hapšenja izvršena nakon višemesečnog zajedničkog rada Tužilaštva za orgnazovani kriminal, više organizacionih jedinica MUP-a i BIA.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)