JEDAN METAK BIO KOBAN: Tužilaštvo podiglo optužnicu za ubistvo Borivoja Simovića

S. J. M.

30. 01. 2021. u 10:40

VIŠE tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv trojice navijača Crvene zvezde Igora Vrevića (31), Miloša Mišljena (36) i Aleksandra Nikolića (31), zbog teškog ubistva Borivoja Simovića (30) u saizvršilaštvu.

ЈЕДАН МЕТАК БИО КОБАН: Тужилаштво подигло оптужницу за убиство Боривоја Симовића

Foto D. Milovanović

Ona je nedavno poslata u Viši sud na potvrđivanje.

Kako saznajemo, ova trojka je optužena i za nasilničko ponašanje, zbog učestvovanja u tuči krajem juna u beogradskom naselju Senjak, a koja je prethodila Simovićevom ubistvu. U nekom trenutku tokom sukoba dve zavađene grupe, zapucali su iz pištolja, a jedan metak posle rikošeta pogodio je Simovića u leđa. Tom prilikom metak je prošao pravo kroz srce i usmrtio ga. Nakon toga Borivoje je pao, a svi su se razbežali. Kraj njega je ostao samo prijatelj Damir V. koje ga je ubacio u automobil i odvezao do bolnice.

Prema našim informacijama, nekoliko dana ranije Vrević, Mišljen i Nikolić su pretukli Simovićevog dobrog prijatelja. Pretpostavlja se da su se te večeri dve grupe mladića upravo okupili kako bi razrešili sukob, međutim, rasprava je eskalirala i završila se Simovićevim ubistvom.

Trojica osumnjičenih predala su se policiji mesec dana kasnije, a na saslušanju su se branili ćutanjem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)