DEVOJČICA (11), seksualno je napastvovana u nedelju na Ada Huji, nakon što je pokušala da povrati svoj mobilni telefon koji joj je uhapšeni za ovo delo M. Đ. (14) oteo iz ruku. Ona mu je ponudila 50 dinara, a novac je ponudila i osobama koje su bile sa njim, međutim, on joj je rekao da je to nedovoljno i tražio da ga dodiruje, saznaje se od izvora iz istrage.

Komentari (6)

Bojan

28.01.2021. 20:36

Kako god okreneš, zakon štiti okrivljenog, a time vređa žrtvu i sve one koji su potencijalne žrtve. U našoj zemlji se uporno štite zločinci, lopovi, ubice, a pošten čovek je ostavljen na cedilu.

Realno

28.01.2021. 20:58

Krivični zakon, i zakon za maloletnike ništa ne valja. Treba i kriminalci od 11 god.pa naviše da odgovaraju krivično i idu u zatvor(bez obzira što su deca).Treba uvesti daleko strožije zakone. Setite se kako je maloletni delikvent pre neku godinu zapalio(i tako ubio)čoveka u sred Novog Sada, i nije dobio skoro nikakvu kaznu! Kriminalce, koji unesrećuju ljude, pogotovo decu, treba veoma oštro kazniti.

Boki

28.01.2021. 21:27

Jaooo da je bilo obratno što se tiče nacionalne pripadnosti žrtve i počinioca, pa NVO bi "zapalile" medije po Beogradu, vrištali bi da Šesta flota uplovi u Jadran.

električar

29.01.2021. 07:55

Pa, bar neka ide u taj "dom" četiri godine ... A naši pretstavnici u Vladi i Skupštini bi mogli malo i da promene neki zakon, a ne samo da gledaju da tu što više ostanu. Nemam ništa protiv njh, ali treba da rade pozitivne stvari, da rade tu "reformu", a ne da se po ceo dan samo takmiče ko će šta "bolje" i "pametnije" da kaže ... A nerešenih problema, koji su lako rešivi, do guše ...

buki

30.01.2021. 01:23

Kad se žene i udaju u 14 godina, onda se tretiraju kao odrasli i ne kažnjavaju se jer se poštuju njihovi običaji. Bilo bi logično da se isti običaji ispoštuju i kada izvrše krivično delo i odredi im se kazna za odrasle.