OVO JE UBICA SRPSKOG DEČAKA: Aljberta upucao otac, pa se sam prijavio policiji - novi detalji krvavog obračuna (VIDEO)

Novosti online

28. 01. 2021. u 15:21

ALJBERTU Krasnićiju, koji je 2004. godine ubio srpskog učenika Medicinske škole u Gračanici, Dimitrija Popovića, sinoć je, prema pisanju medija, presudio rođeni otac.

ОВО ЈЕ УБИЦА СРПСКОГ ДЕЧАКА: Аљберта упуцао отац, па се сам пријавио полицији - нови детаљи крвавог обрачуна (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Navodno je, prenose prištinski mediji, Skender Krasnići, biznismen iz Prištine, pucao u svog sina, a zatim pozvao policiju i rekao: "Dođite, ubio sam svog sina".

Aljbert je, prema pisanju prištinskih medija, pre nedelju dana okončao svoj brak sa bivšom misicom tzv. Kosova Besom Gaši. On je, prema pisanju medija bio umešan i u ranjavanje poznatog albanskog repera u Prištini.

Mediji iz Prištine pominju i da je Aljbert osuđen za ubistvo koje se dogodilo u diskoteci u Gračanici, ali rafal u srpske dečake ispred kioska brze hrane ne pominju.

Podsetimo, Aljbert Krasnići je pre 17 godina iz čista mira pucao na srpske mladiće u Gračanici dok su na kiosku brze hrane kupovali hamburgere. Tada je stradao Dimitrije Popović, koji je pogođen u glavu.

Kako su "Novosti" tada pisale, telo nesrećnog dečaka je ležalo do jutra u lokvi krvi u kiosku. NJegov otac Dragan ga je na nosilima odneo kući.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)