RASTIN ADVOKAT ZA "NOVOSTI" OTKRIVA: Evo šta se dešava sa predmetom poznatog repera

S.M.J.

21. 01. 2021. u 21:44

Reper Stefan Đurić Rasta priznao krivično delo.

РАСТИН АДВОКАТ ЗА НОВОСТИ ОТКРИВА: Ево шта се дешава са предметом познатог репера

Foto: N. Skenderija

Advokat poznatog repera je za "Novosti" izjavio da se o nagodbi pregovaralo sa Višim tužilaštvom, ali da je predmet danas poslat u Prvo tužilaštvo jer je u međuvremenu promenjena kvalifikacija krivičnog dela.

Nakon kvalifikacije krivičnog dela, Rasta se tereti za za korišćenje narkotika a ne za prodaju. Zbog toga što je lakše delo u pitanju Viši sud se proglasio nenadležnim.

Kako nam je njegov advokat rekao, on će sutra da ide u Prvo tužilaštvo da proveri da li je stigao predmet i da razgovara.

Podsetimo, poznati reper se od 03. oktobra nalazi u pritvoru nako što je policija u njegovom stanu pronašla 600 grama skanka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Mirakl

22.01.2021. 16:43

Nase zakonodavstvo je lakrdija. Drze Rastu toliko dugo a sa velikim dilerima prave posao zajedno sa Mup-om! Sto prave maglu narodu, sta ja se kao zovem " glupaca" te cu verovati u njihove suplje price. E muceni Rasto, oni medjunarodni, ni dana ne sedose u cuzi a ti kao veliki prestupnik!??

SEMIRA

23.01.2021. 16:24

rasta najbolji si i znam da ces brzo biti u slobodu niko tebi ne moze nista ti si nas reper i nas kralj takodje ???????❤???ti si zvezda