SINČIĆA I ĆERKICU NAPASTVOVAO DANIMA? Nakon hapšenja Milana E., osumnjičenog za obljubu dvoje dece, istražuje se šta se dogodilo

S. K.

17. 01. 2021. u 20:34

MILANU E. (40) iz naselja Banstol kod Čortanovaca, koji je osumnjičen za krivično delo obljuba nad detetom i to trogodišnjeg sina i dvogodišnje ćerke, određeno je policijsko zadržavanje.

СИНЧИЋА И ЋЕРКИЦУ НАПАСТВОВАО ДАНИМА? Након хапшења Милана Е., осумњиченог за обљубу двоје деце, истражује се шта се догодило

Ilustracija / Foto Depositphotos

Kako "Novosti" saznaju, policijska istraga fokusirana je na to da li je njegov trogodišnji sin koji je često provodio vreme sam sa ocem, bio žrtva seksualnog zlostavljanja tokom dužeg vremenskog perioda.

Da nešto nije u redu sa decom, u petak je primetila Milanova supruga, kada je htela da okupa decu i spremi ih za spavanje.

- Žena se uplašila kada je videla da dečak krvari iz anusa... Najpre je pitala Milana da li zna nešto o tome, jer su deca tog dana bila sa njim. On je negirao, govorio je da ne zna šta je u pitanju. U strahu da je možda naudio svojoj deci, uplašena žena, koja je i sama bila žrtva suprugovog nasilja, obavestila je odmah policiju - priča naš izvor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVETSKI DAN URBANISTIČKOG PLANIRANJA: Prilika da se istakne uticaj urbanizma na kvalitet života