POTRESNE REČI TETKE MALOG ANDREJA: Bio je odličan, izgubio je oca, nema ga više - moja sestra je zavijena u crno! (FOTO/VIDEO)

J.Ćosin

05. 01. 2021. u 20:41

SINOĆ je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Nišu poginuo dvanaestogodišnji dečak Andrej P, čiji je nestanak ranije te večeri prijavila majka.

ПОТРЕСНЕ РЕЧИ ТЕТКЕ МАЛОГ АНДРЕЈА: Био је одличан, изгубио је оца, нема га више - моја сестра је завијена у црно! (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Andrej je poginuo sa prolaznikom Dejanom Ilićem kad ih je na trotoaru "audijem" pokosio  Nemanja S. (19) iz Beograda.

Na mestu pogibije danas je postavljen venac sa potresnom porukom posvećenom tragično nastradalom dečaku:

- Mom Andreju, sad si među anđelima gde te tata čuva. Voli te tetka - piše na vencu ostavljenom na nestu nesreće.

Foto: J.Ćosin

Tekst potpisa

Tetka nastradalog Andreja, Zorica Petrović ističe kako je u pitanju dečak odličan učenik, koji je pre tri godine izgubio oca: 

- Nema ga. Dete koje je odlično, koje ide na takmičenje iz matematike, koje programira, koje je ostalo bez oca pre tri godine, nema ga više. Moja sestra je sada zavijena u crno - kaže ona.

- Kako nekome možete dati takav auto sa 19 godina, takav auto, te jačine. Zašto ne postoji pratnja, ako se ovo dešava već godinama, zašto ne postoji pratnja zajedno sa tom decom koja su položila da neko ide sa njima, dve tri godine, da ih prati dok ne nauče da voze. Jer ovo što se dešava, to je dokaz da treba promeniti nešto - kroz plač zaključuje tetka malog Andreja. 

 

Građani Niša su se okupili večeras na mestu gde se dogodila užasna nesreća i pale sveće u znak sećanja na nastradalog dečaka. Okupljanje je zamišljeno i kao svojevrsni znak protesta protiv bahatih vozača. 

Podsetimo, ovaj Bulevar, inače, jedan je od najuređenijih saobraćajnica u Nišu jer ima po tri kolovozne trake sa obe strane, a trotoar je odvojen i ima stazu i za pešake i za bicikliste. Širina i dobro stanje kolovoza je upravo razlog zbog kojeg mnogi vozači dolaze ovde da bi dali najduži "gas do daske" svojim četvorotočkašima ne poštujući ograničenje brzine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)