VENAC sa potresnom porukom posvećenom tragično nastradalom dečaku Andreju P. (12), koji je poginuo sa prolaznikom Dejanom Ilićem kad ih je na trotoaru "audijem" pokosio bahati vozač Nemanja S. (19) iz Beograda, postavljen je na mestu tragedije na Bulevaru Medijana.

Gradimir Radivojevic

05.01.2021. 17:41

Šta čovek da kaže na ovakve tragedije, dva života nestala u trenu, a počinilac ubistva je veliki mamlaz zajedno sa svojim roditeljima koji su mu omogućili da bude ubica, i što je još čudnije da policija nekoliko dana je videla na kamerama šta bahati vozač radi i nije reagovala, što je za svaku osudu !!!!!!?????

Kalesu

05.01.2021. 19:56

@Gradimir Radivojevic - "što je još čudnije da policija nekoliko dana je videla na kamerama šta bahati vozač radi i nije reagovala, što je za svaku osudu !!!!!!?????" Lako je pogoditi zašto: crni "Audi"+ beogradske tablice = imunitet od policije i zakona (često je dovoljan i samo prvi sabirak ove jednakosti). Na žalost, ovo pravilo je potvrđeno već više puta. Sve dok se ne dogodi horor, kao što je ova tragedija. Čekam samo da vidimo epilog na sudu, ali ni tu ne očekujem previše, jer takve kabadahije obično imaju "jaka leđa" svugde.

Gazda Boza

05.01.2021. 17:52

Kada nam se bude omogucilo ili dozvolilo da shvatimo da nasi zivoti vrede mnogo vise od zivotinjskih, onda cemo vise ceniti sopstvene a samim tim i tudje zivote.