SADA TE TATA ČUVA MEĐU ANĐELIMA: Potresna poruka osvanula na mestu gde je bahati vozač usmrtio malog Andreja (FOTO)

J. Ćosin

05. 01. 2021. u 17:31

САДА ТЕ ТАТА ЧУВА МЕЂУ АНЂЕЛИМА: Потресна порука осванула на месту где је бахати возач усмртио малог Андреја (ФОТО)

Foto: J. Ćosin/Facebook

VENAC sa potresnom porukom posvećenom tragično nastradalom dečaku Andreju P. (12), koji je poginuo sa prolaznikom Dejanom Ilićem kad ih je na trotoaru "audijem" pokosio bahati vozač Nemanja S. (19) iz Beograda, postavljen je na mestu tragedije na Bulevaru Medijana.

Kraj venca su ostavljene i dve ruže, crvena i bela, kao i sveće i upaljeno kandilo za pokoj duše tragičnih žrtava ovog udesa.

- Mom Andreju, sad si među anđelima gde te tata čuva. Voli te tetka - piše na vencu ostavljenom na nestu nesreće.

Na trotoaru su još vidljivi tragovi užasne nesreće - otisci automobilskih guma koje su sa kolovoza skrenule na trotoar gde su usmrtile dvojicu nedužnih prolaznika - dečaka koji se vraćao kući iz obližnjeg tržnog centra i čoveka koji je bezbrižno šetao sa komšijom.

Foto: J.Ćosin

Ovaj Bulevar, inače, jedan je od najuređenijih saobraćajnica u Nišu jer ima po tri kolovozne trake sa obe strane, a trotoar je odvojen i ima stazu i za pešake i za bicikliste.

Širina i dobro stanje kolovoza je upravo razlog zbog kojeg mnogi vozači dolaze ovde da bi dali najduži "gas do daske" svojim četvorotočkašima ne poštujući ograničenje brzine.

Dvanaestogodišnji Andreja pre nekoliko godina ostao je inače bez oca koji je preminuo u snu.

Porodica je sinoć prijavila dečakov nestanak jer se u prvom trenutku kad se dogodila nesreća nije znalo da je on među žrtvama. Policija je na uviđaju mislila da je nastradala mlađa devojka, a tek kasnije utvrđeno je da je u pitanju dvanaestogodišnjak za kojim se od te noći tragalo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Gradimir Radivojevic

05.01.2021. 17:41

Šta čovek da kaže na ovakve tragedije, dva života nestala u trenu, a počinilac ubistva je veliki mamlaz zajedno sa svojim roditeljima koji su mu omogućili da bude ubica, i što je još čudnije da policija nekoliko dana je videla na kamerama šta bahati vozač radi i nije reagovala, što je za svaku osudu !!!!!!?????

Kalesu

05.01.2021. 19:56

@Gradimir Radivojevic - "što je još čudnije da policija nekoliko dana je videla na kamerama šta bahati vozač radi i nije reagovala, što je za svaku osudu !!!!!!?????" Lako je pogoditi zašto: crni "Audi"+ beogradske tablice = imunitet od policije i zakona (često je dovoljan i samo prvi sabirak ove jednakosti). Na žalost, ovo pravilo je potvrđeno već više puta. Sve dok se ne dogodi horor, kao što je ova tragedija. Čekam samo da vidimo epilog na sudu, ali ni tu ne očekujem previše, jer takve kabadahije obično imaju "jaka leđa" svugde.

Gazda Boza

05.01.2021. 17:52

Kada nam se bude omogucilo ili dozvolilo da shvatimo da nasi zivoti vrede mnogo vise od zivotinjskih, onda cemo vise ceniti sopstvene a samim tim i tudje zivote.