JEZIVI SNIMAK MALOLETNIČKOG NASILJA U LESKOVCU: Mladiću gazili po vratu i tukli ga, time se hvalili po internetu (VIDEO)

Novosti online

13. 12. 2020. u 14:15

DIREKTOR Centra za socijalni rad Leskovac Predrag Momčilović podneo je juče krivičnu prijavu protiv maloletnih lica koja su u Pečenjevcu pre nekoliko dana psihički i fizički zlostavljali svog komšiju, inače mladića sa lakšim mentalnim invaliditetom, sve to snimili kamerom mobilnog telefona i okačili na internet.

ЈЕЗИВИ СНИМАК МАЛОЛЕТНИЧКОГ НАСИЉА У ЛЕСКОВЦУ: Младићу газили по врату и тукли га, тиме се хвалили по интернету (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Jugmedia

Ovaj snimak izazvao je burne reakcije meštana ovog sela koji tvrde da znaju o kojim zlostavljačima se radi i tvrde da im to nije prvi put.

Jedan od maloletnih zloostavljača sa snimka potiče iz problematične porodice, otac mu je bio do skora u zatvoru, a socijalni radnici su pre par godina intervenisali u njegovom domu jer je otac seksualno opštio sa majkom pred decom.

Naime, na snimku se vidi kako trojica mladića mučki udaraju svog komšiju, vređaju ga, a u jednom trenutku mu nogovom pritiskaju vrat nakon čega on počinje da se guši i na kraju mu naređuju da izađe iz kuće.

Pretpostavlja se da je ceo snimak snimila ženska osoba čiji glas se čuje u pozadini i koja se sve vreme smeje dok kamerom beleži brutalno nasilje.

(Jugmedia)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)