GLUMAC POKUŠAVA DA SE NAGODI? Proces protiv Baneta Vidakovića (61) zbog posedovanja narkotika

S. J. M.

24. 11. 2020. u 20:39

BEOGRADSKI glumac Bane Vidaković (61), kako nezvanično saznajemo, pokušava da se nagodi sa Višim tužilaštvom u Beogradu u postupku u kojem je optužen za neovlašćeno držanje narkotika.

ГЛУМАЦ ПОКУШАВА ДА СЕ НАГОДИ? Процес против Банета Видаковића  (61) због поседовања наркотика

Bane Vidaković

On je u utorak sa advokatom bio u Palati pravde. Na naše pitanje zbog čega je došao i da li postoji mogućnost da sklopi sporazum o priznanju krivice, kratko je rekao da ne zna još ništa, dodajući da je tu nekim drugim poslom. Njemu je, inače, za 1. decembar zakazan početak glavnog pretresa.

U Višem sudu su nam rekli da za sada nikakav sporazum ili nagodbu vezanu za Vidakovića nisu dobili. Po zakonu za krivično delo za koje je Vidaković optužen može se izreći novčana kazna, ali i kazna do tri godine zatvora.

Vidaković je uhapšen sredinom jula u automobilu sa M. I., kod kojeg je u zaštitnoj maski pronađeno 20 grama heroina i koji je optužen za prodaju narkotika. Posle toga pretresen je glumčev stan na Vračaru i tada je, kako je saopšteno, pronađeno još 10 grama narkotika. Vidakoviću je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i nakon saslušanja u tužilaštvu pušten je da se brani sa slobode. On nije krio da je droga njegova, ali je naglasio da je koristio za ličnu upotrebu, a ne da bi je dalje preprodavao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024